Legyen részese a ParkIT System® sikerének


Legyen részese a ParkIT System® sikerének
A ParkIT System® segít a telepítő cégeknek és rendszerintegrátoroknak meglévő ügyfeleik szélesebb körű kiszolgálásában rendszámalapú gépjármű beléptető rendszerrel. Most soha nem látott egyszerűséggel teremthet értéket vásárlóinak: szállítson saját, kulcsrakész, személyre szabható megoldást, magyar gyártói támogatással!

Növelné elégedett ügyfelei számát és vállalkozása profitját? Hazai gyártó- és fejlesztő vállalatként, az ARH Zrt. ehhez nyújt Önnek egy világszerte sikeres terméket és stabil műszaki támogatást. A ParkIT System® gyorsan és egyszerűen telepíthető, rendszámazonosításra épülő, automata járműbeléptető és parkolómenedzsment megoldás. Hatékony beléptető rendszer lakóparkok, ipari létesítmények, kereskedelmi egységek és irodaházak számára, az ARH piacvezető Carmen® rendszámfelismerő technológiájával.

A ParkIT System® perceken belül telepíthető és konfigurálható – programozási ismeretek nélkül. Rendkívül könnyen beüzemelhető, ami valós költségelőnyt jelent. A ParkIT System® külső rendszerekhez is könnyen csatlakozik, beleértve az akár már meglévő indukciós hurok alapú járműérzékelőt és kapunyitó vagy sorompókezelő berendezést. Könnyen integrálható az ügyfél által már használt ügyviteli vagy egyéb szoftverekkel.

Több, mint rendszám alapú sorompónyitásA ParkIT System® gyors és ellenőrzött beléptetést garantál. Növeli a telephely biztonságát, hatékonyabbá téve az élőerős beléptetést. Az iparág vezető optikai karakterfelismerő (OCR) algoritmusa a világszerte legjobb felismerési arányt biztosítja, 160 ország összesen 27.000 ismert rendszámtábla típusa garantálja a pontos működést.

A böngészőben elérhető irányító felületnek köszönhetően, a ParkIT System® akár távolról is menedzselhető. Könnyen az ügyfél igényeihez alakítható, szofisztikált bérlői adminisztrációt tesz lehetővé. Nem csupán rendszámok rögzítésére szolgál, hanem a rendszámhoz tartozó cégek és személyek rögzítésével teljesen automatikus parkolómenedzsment valósítható meg, csökkentve az adminisztrációt.

A ParkIT System® minden belépési eseményt képekkel és információkkal dokumentál, működési elve keresési lehetőséget biztosít a rendszám és minden más regisztrált adat alapján. A sorompóval vagy kapuval lezárt parkoló teljes befogadóképessége kihasználhatóvá válik az előrejelzésre és tervezésre is alkalmas, fejlett statisztikai modulja segítségével.

A ParkIT System® funkcióiról és működéséről minden információ elérhető a termék weboldalán, regisztráljon most partner programunkba: www.parkit.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról