Bosch Video Management System. Egy rugalmas rendszer, amely az igényeire szabva növekszik


Bosch Video Management System. Egy rugalmas rendszer, amely az igényeire szabva növekszik
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies


A BVMS legújabb verziója megmutatja, hogy milyen messze megyünk a videobiztonság fogalmának újraértelmezésében, fejlesztésében és alapjainak forradalmasításában. A mindenre kiterjedő BVMS 10.0 magasabb szintű adatbiztonságot és nagyobb rugalmasságot biztosít az ONVIF S Profilhoz, mindemellett támogatja a személyek azonosítását, az integrációt az Access Management Systemmel és a továbbfejlesztett monitorcsoport-vezérlő funkciót. Egy igazán egyedülálló IP videobiztonsági megoldás, amely a kép- és hanganyagok, illetve a digitális adatok zökkenőmentes kezelését biztosítja, legyen szó bármilyen IP hálózatról.

A legmagasabb szintű adatbiztonság és adatvédelem

A BVMS 10.0 a legmodernebb IT technológiákkal biztosítja az összes kommunikációs csatorna és tárolt adatok egyidejű védelmét. Az épp úton lévő adatokat már a „végeken” titkosítjuk, egyben a legjelentősebb rendszerösszetevők közötti kommunikációs vonalakkal, ezáltal jelentősen csökken a harmadik fél általi támadások kockázata. A tárolt információ védelmét AES titkosítással biztosítjuk, amely áttörhetetlen gátját képezi a jogosulatlan személyek hozzáférésének.

Ez a magas szintű adatbiztonság csak az általános megbízhatóság állandó ellenőrzésével és fejlesztésével lehetséges. Az érzékeny adatok mentése és kezelése esetén ez alapkövetelmény. Mivel az összes Bosch kamera az adatok „végeit” titkosítja, amelyeket közvetlenül az ISCSI rögzítési protokollon keresztül továbbít a tároló szerverre, nincs számottevő hatással a felvétel teljesítményére. Ennek eredményeként csökkennek a hardver, az energia, a hűtés és a karbantartás költségei.


ONVIF Profile S tanúsítvány

Az ONVIF Profile S kompatibilitásának köszönhetően a BVMS 10.0 segítségével konfigurálhatja, kérheti és vezérelheti az összes Profile S végponti eszközt az IP hálózaton.

A tanúsítás biztosítja, hogy a Profile S kamerák és kódolók a BVMS 10.0-val további tesztelés nélkül működhetnek, ezáltal növelve az ügyfelek bizalmát és javítva a költséghatékonyságot a beállítási idő csökkentésével. Sőt, a BVMS 10.0-ra való áttérés nagyon egyszerű egy már létező VMS rendszer esetében is, ahol harmadik féltől származó készülékek is használatban vannak. A folyamat ennél nem is lehetne hatékonyabb, ugyanis nincs szükség további tesztelésre ha a Profile S-kompatibilis kamerákról van szó.


Személyazonosítás

A személyazonosítás lehetővé teszi a rendszer számára, hogy bizonyos adatok és egyes részletek bevitele után felismerje az adott személyt, amikor a kamera látóterébe lép. A BVMS 10.0 segítségével akár öt különböző személycsoportot is létrehozhat az átláthatóság érdekében, amelyekhez egyedi riasztástípusokat és riasztási szabályokat is rendelhet.

Az előzetesen betáplált adatok és az élő felvételek összehasonlításával a BVMS 10.0 valós időben képes felismerni a keresett személyt és a rugalmas testreszabhatóságnak köszönhetően akár már azonnal küldheti a riasztást.


Access Management System

A közép- és nagyméretű létesítményekre tervezett Access Management System egy beléptetőrendszer, azonban a BVMS 10.0 integrációjával új szintre emelheti a bejáratok biztonsági szintjét. Az új verzió segítségével lehetővé válik a kézi videoellenőrzés.

Monitorcsoport-vezérlés

BVMS Monitor Groups rugalmas kezelést biztosít a felhasználók számára a monitorcsoport tartalma felett. A rendszer lehetővé teszi, hogy igény szerint automatikusan átvegye a vezérlést előre meghatározott forgatókönyvek alapján. Korábban kétféle módon lehetett irányítani a különféle funkciókkal ellátott monitorcsoportokat, de a BVMS Monitor Groups ezeket a funkciókat egyetlen integrált funkcióba egyesíti, így a kezelő kényelmesebben és rugalmasabban kezelheti a monitorcsoportokat.

További információ IDE kattintva
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
V2 Elettronica kaputechnika termékei a B4B.hu kínálatában
Olvasta már?
V2 Elettronica kaputechnika termékei a B4B.hu kínálatában