KeyMe?


KeyMe?
Nem butaság, amit Greg Marsh kiagyalt az USA-ban. Nincs szükség (túl sok) emberre, mindössze egy sárga kioszk, mely teljesen automatikusan gyártja (másolja) a kulcsokat.

Beleértve az azonosítóelektronikával rendelkező járműindítókulcsokat és az RFID azonosítókat (kártya, token, stb.). Még egy Androidos applikációt is készítettek, melynek segítségével egy okostelefonnal beszkennelt kulcs „táviratilag” is másoltatható. Mostanában egyre több biztonsági szakértő emeli fel hangját a KeyMe kioszkok és az applikáció használata ellen. Meglátásuk szerint, bár a rendszer kényelmes, de hamarosan kiemelt célpontja lehet egyes bűnözői köröknek, akik nem saját kulcsaikat szeretnék lemásolni, inkább az általuk megszerzetteket és / vagy a KeyMe rendszerét meghackelve az ott tárolt adatok segítségével előállíttatni egy számukra érdekes kulcsot / belépőkártyát. Greg Marsh az aggodalmakra válaszul elmondta, a KeyMe szolgáltatásokat számos biztonsági megoldás védi, például, CCTV rendszer, időbélyeg, valamint csak az ujjlenyomat leolvasását követően vehető át a kulcs.

Forrás:KeyMe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével
Olvasta már?
Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével