Képanalitika a Videosec L-sorozatú dómkameráiban


Képanalitika a Videosec L-sorozatú dómkameráiban
Az L-sorozatú Videosec kamerák közös jellemzője a verhetetlen ár-érték arány mellett nyújtott kiegyensúlyozott, magas képminőség nappal és éjjel is. A termékcsalád a fixfókuszú 2MP és 4MP felbontású dómkamerák érkezésével vált teljessé, így már elérhetőek fix és varifokális objektívvel, cső- és dómházban, 2 és 4 MegaPixel felbontású szenzorral.

A két legfrissebb modell, a fixfókuszú dómkamerák (IPD-322L-28F és IPD-324L-28F) és a 2MP felbontású fixlencsés csőkamera (IPW-2122L-40D) immár a legfontosabb képanalitiaki riasztási eseményt is támogatja, ez a területre behatolási riasztás. Emlékeztetőül, az általunk akár 6 sarokponttal megrajzolható területre megadhatjuk, hogy milyen mérethatár fölötti objektumok mennyi tartózkodási idő után (tehát akár mozdulatlanul is!) generáljanak riasztási eseményt, ezzel kiszűrve a mozgásérzékelés-alapú riasztásgenerálás hamis eseményeit.

Természetesen, ahogy a többi L-sorozatú kameránál, úgy itt is adott a rengeteg képparaméter (expozíciókompenzáció, testreszabott záridő-tartomány, gain-határolás, fehéregyensúly-korrekciók, saját infra-fényerő paraméterek, ...) testreszabásának lehetősége, illetve ezek képprofilokba mentése és időzítéstől vagy fénymennyiségtől függő aktiválása, és a csőlátástól mentes, saroktól sarokig egyenletes infra megvilágítást biztosító IR fényvetőről se feledkezzünk meg!

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok
Olvasta már?
RIEL rendszámolvasó sorompó csomagok