Új, 8 csatornás Videosec IP rögzítő verhetetlen áron


Új, 8 csatornás Videosec IP rögzítő verhetetlen áron
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Megérkezzett a legújab Videosec NVR, amelyik optimális rögzítési megoldást jelent 8 csatornáig és 6MPixel felbontásig, ugyanakkor hatékonyan alkalmazható nyolcsatornás megfigyelőállomásként nagyobb rendszerek kihelyezett pozícióin is!

Az NVR-301-08ES rögzítők a már ismert fém házban érkeznek, támogatják a fejlett, intelligens tömörítéssel optimalizált H.265 videóadatfolyamokat. A mozgásérzékelés-alapú riasztáson kívül a VCA analitikai riasztások is kiválthatnak rögzítési/riasztási eseményt. Távoli hálózati elérésre, élőképbe betekintésre, visszajátszásra, riasztáskori azonnali jelzésre, illetve a csatlakoztatott kamerák riasztási relékimenetének az eseménykori vagy kézi aktiválására mind a mobiltelefonos GuardViewer, mind a PC-re és MAC-re elérhető GuardStation lehetőséget biztosít.

Változatlan webfelület mellett a rögzítő grafikus felülete megújult, intuitívebb lett, több összetartozó funkció közös alcsoportba került, a domináns fekete alapszín pedig a modern IPS és OLED kijelzők élettartamára is pozitív hatással van.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve