Hikvision AcuSense

Pontosabb riasztás – nagyobb biztonság

Hikvision AcuSense
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Ma a Deep Learning algoritmusok segítségével egyre kifinomultabb és hatékonyabb intelligens megoldásokat fejlesztenek. A Hikvision AcuSense technológiája ezeknek a legújabb fejlesztéseknek az eredménye, amely elsőként teszi a vállalkozások és lakossági ügyfelek számára elérhetővé a Deep Learning technológiával rendelkező fejlett képtartalom-elemzést.

Miért fontos a pontos riasztás?

Ha az otthonod biztonságára gondolsz, először a kert és a kerítés jut eszedbe. A cél az, hogy megakadályozzuk az illetéktelen behatolást. A hagyományos felügyeleti rendszerek viszont alkalmatlanok erre. Miért?
Mert vannak ugyan bizonyos képtartalom-elemző funkcióik (pl. mozgásérzékelés, valamint vonalátlépés- és behatolásészlelés), de ezeket elkülönítve használják, és így bármilyen mozgó objektum (pl. állat, árnyék) észlelésekor riasztanak – sokszor tévesen. Emiatt minden esetben ki kell vizsgálni, hogy mi történt, és ez sokszor feleslegesnek bizonyul, ráadásul az azonnali intézkedést is késleltetheti.

A képtartalom-elemzés funkció pontosságát nagyban növelné, ha képes lenne a valós fenyegetések (pl. emberek, járművek) azonosítására. A Hikvision AcuSense technológiája révén ez elérhetővé válik, így költséghatékonyan védhetjük otthonunkat, vállalkozásunkat és más javainkat.

Pontosabb riasztás – több idő és kevesebb aggodalom

A fejlett képtartalom-elemzés funkcióval és Deep Learning algoritmussal felszerelt AcuSense rendszerek azáltal növelik a biztonságot, hogy hatékonyan észlelik és kategorizálják az embereket, járműveket és más objektumokat. A rendszer nagy pontossággal működik, kiszűri az eső, falevelek vagy más objektumok által okozott téves riasztásokat, és csak emberek és járművek esetén riaszt.

A gyorskeresés funkció lehetővé teszi, hogy riasztás esetén a távfelügyelet vagy a helyi biztonsági személyzet gyorsan és eredményesen tudjon keresni a videóanyagban. A manuális kereséshez képest ez órákkal rövidítheti a folyamatot.

Hatékony riasztás és videófelvételek

Most képzeld el újra a kertedet, amit Hikvision AcuSense technológiával felügyelsz. A videofelügyeleti rendszer „éberen” figyel, amikor a behatoló egy szeles és esős napon beoson a kertbe. Azt hiszi, hogy a rossz időjárás neki kedvez, mert nincsenek szemtanúk a ház körül. De téved!

Amint belép a kertbe, az AcuSense kamera pontos felvételt készít róla, ezzel egy időben értesítést küld a telefonodra, és megjeleníti rajta a kameraképet. Így ellenőrizhető a riasztás, és azonnali intézkedés tehető. A rendszer elhárítja a veszélyt, mielőtt tényleges károk keletkeznének.

A teljesen integrált videofelügyeleti rendszer éjjel-nappal rögzíti a felvételeket – és mindezt könnyedén követheted a Hik-Connect alkalmazáson keresztül. A fontos eseményeket könnyen megtekintheted akár a videoriasztással együtt is.

Főbb tulajdonságok:

Téves riasztások kiszűrése – csökkenti az irreleváns objektumok által generált téves riasztásokat, és ezzel nagyban növeli a riasztási hatékonyságot és csökkenti a költségeket;

Gyorskeresés a videoanyagban – az emberek és járművek osztályozása révén hatékonyabban tud visszakeresni, így az operátoroknak nem kell többé manuálisan keresnie.

Villanófény- és hangriasztás – a sziréna és a villanófény kombinációja elriasztja a betörőket

A Hikvision EasyIP és TurboHD termékei közül számos rendelkezik AcuSense technológiával, így tökéletes védelmet biztosítanak gyárak, házak, szállodák és benzinkutak számára – kül- és beltéren egyaránt. Az AcuSense technológiának kamera- vagy rögzítőoldalon kell teljesülnie.

Íme néhány AcuSense termék kínálatunkból:
  • DS-2CD2786G2-IZS (2.8-12mm)
  • DS-2CD2726G1-IZS (2.8-12mm)
  • DS-2CD2T46G1-4I/SL (2.8mm)
  • DS-2CD2386G2-I (2.8mm)
  • DS-2CD2346G1-I (2.8mm)

  • iDS-7204HQHI-M1/S
  • iDS-7716NXI-I4/8S
  • iDS-7732NXI-I4/16P/8S
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
    Olvasta már?
    A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai