Az idei Sicurezzan startol a Tecnoalarm új családja


Az idei Sicurezzan startol a Tecnoalarm új családja
A több mint 40 éves olasz, biztonságtechnikai „nagy ágyú”, hazája és a közép-/dél-európai térség egyik legnagyobb seregszemléjén, a milánói Sicurezzan mutatja be legújabb, Evolution fantázianévre keresztelt behatolásjelző termékcsaládját.

Az új, kétirányú rádiókommunikációra, továbbá videó alapú riasztás-visszaigazolásra képes, a Tecnoalarm menedzsment szoftvere segítségével programozható Evolution minden porciákája Olaszországban készül. Az Evolution alapvetően rádiós riasztórendszer, de hagyományos (vezetékes) rendszerelemek is csatlakoztathatók hozzá RS485 soros busz segítségével. A 30 000 eseményt tárolni képes Evolution központ kettős kommunikátorral (4G/3G és LAN) érkezik. A 2A-s tápegység és a 7Ah-s akku fogadásának képessége biztosítja az akár 12h-s áthidalási idő biztosítását. A beléptetési funkciót a mobil applikáció, és az RFID kártyák kezelésének képessége teszi teljessé, a már megszokott tokenek és kezelők mellett. A biztonság jegyében, a távoli elérés minden szegmensére kiterjed a Tecnoalarm online szolgáltatáscsomagja (DDNS, levelező szerver, stb.). Ha mind ez nem lenne elegendő, a design – mely a Pininfarina keze nyomát viseli magán – továbbra is elbűvöli az elegáns szépségre fogékony telepítőket és megrendelőket. További részletek a Sicurezza 2019 kiállításon.

Forrás: Tecnoalarm
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
NVT: régi-új név az IP technológiában
Olvasta már?
NVT: régi-új név az IP technológiában