Új IP CCTV dome kamerákkal bővült Wisenet Q család


Új IP CCTV dome kamerákkal bővült Wisenet Q család
A Hanwha Techwin 5 megapixeles, ún. „laposszemű”, integrált (20m-es hatótávolságú) IR sugárzóval rendelkező, kifejezetten párás környezethez tervezett, kültéri dome kamerákkal bővítette Wisenet Q termékcsaládját.

A „laposszemű” jelző a Wisenet QNE-8011R (2.8mm es optikával) és QNE-8021R (4.0 mm es optikával) dome-ok esetében is azt a tényt takarja, hogy az optika előtt lapos felület található, nem búra, megelőzendő különböző - a képalkotás minőségét gyengítő - anomáliákat, mint pl. az IR fény visszatükröződését. Amint az már a Wisenet Q család esetében megszokott, az új kamerák is valós D/N, továbbfejlesztett (120dB) WDR, WiseStream II és optika torzításokat csökkentő (LDC) funkciókkal érkeznek. Az új dome-ok szintén alkalmasak harmadik fél által fejlesztett intelligens videotartalom-elemző szolgáltatások futtatására, a Techwin fejlesztései mellett. Az új termékek is támogatják a többszörös, akár eltérő tömörítési eljárással generált (H.265, H.264, MJPEG) jelfolyamok továbbítására. Végül, de nem utolsó sorban az Wisenet Q család legfrissebb tagjai is ONVIF kompatibilisek.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Biztonságos munkavégzés most és a jövőben
Olvasta már?
Biztonságos munkavégzés most és a jövőben