Verzióváltás a SEAWING beléptető rendszerekben


Verzióváltás a SEAWING beléptető rendszerekben
A Magyarországon piacvezető SEAWING 30 éves tapasztalattal rendelkezik a beléptető rendszerek fejlesztésében, gyártásában, telepítésében és üzemeltetésében. 2016-tól a világszinten szintén piacvezető ASSA ABLOY csoport tagjaként működik társaságunk.

A SEAWING beléptető rendszerben az idei év újdonságai, hogy megjelent az SC-1000-es csoportvezérlő teljesen megújult verziója és a SiS szoftver következő generációja.

A Seawing Integrated Solution (SiS) szoftver 2.0 verziója az ügyfél visszajelzések és az időközben megjelent technológiai lehetőségeket számba véve készült el és került kiadásra. A fejlesztés elsődleges motivációja a kényelmesebb, átláthatóbb használhatóság és az első telepítés kiterjedtebb támogatása, egyszerűsítése, mindezeken túl a szokásos funkcionális bővítések.
A fejlesztésnek köszönhetően a megjelenése igazodik a Windows operációs rendszer legújabb trendjeihez. Az induló képernyő testreszabható minden felhasználó számára, így a napi induláskor mindig azok ablakok nyílnak meg, amelyek az adott user rendszeresen használ. A kezdőképernyőre mini eszköztárak is kirakhatóak, így egy egyszerűsített dashboard is létrehozható. A felületen megjelenő mezők tetszőlegesen átrendezhetőek, megjelenthetőek/elrejthetőek ezáltal a napi szintű használat egyszerűsíthető és felgyorsítható. A hatékonyabb felhasználás érdekében - optimalizálások eredményeként – a funkciók rövidebb úton (kevesebb kattintással) érhetőek el.

A beléptető rendszer másik alappillére az SC-1000-es vezérlő MX7 névre keresztelt aktuális verziója is 2019 évben jelent meg. Megnövelt sebesség, valamint kibővített memória és háttértár jellemzi. Az áttervezés jóvoltából kiterjesztett funkcionalitás és fokozott megbízhatóság jellemzi csökkentett energiafogyasztás mellett.

A SiS 2.0 szoftverrel és a hozzá kapcsoló új fejlesztésű SC-1000-MX7 működő rendszerrel találkozhatnak a standunkon. Kiegészítésként vezeték nélküli zár megoldások és gyorskapu is megjelenik.

További infó: www.seawing.eu
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?
Olvasta már?
A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?