SecuriForum Kiállítás 2019 – GeoVision Hungária Kft: Egy autót?

PR hír: A kiállítás összegzése a GeoVision Hungária Kft. szemszögéből

SecuriForum Kiállítás 2019 – GeoVision Hungária Kft: Egy autót?
Az ötlet: Beviszünk egy autót a kiállításra! Korábbi tapasztalatainkból táplálkozva eldöntöttük, hogy a nagy átlagtól merőben eltérőt szeretnénk prezentálni az idei expón. Végignézve 2019 kiállítóin, valószínű, ezzel a gondolattal nem voltunk egyedül. „Mi, munkatársak is tágra nyílt szemmel hallgattuk az autó ötletét. Akkor nyílt azonban még nagyobbra szemünk, amikor megtudtuk, hogy a kis autóba mennyi technikát kellene beleszerkeszteni.”

Előkészületek, standépítés, amikor minden életre kelt

Amikor az első megbeszéléseinket tartottuk már érezhető volt a terv volumene, látható volt, hogy „ez bizony nem lesz könnyű menet!” Technikai munkatársaink sokszor estébe nyúlóan tervezték, építették és tesztelték a technikákat. Biztosan Önökben is volt már az a tipikus kérdés, hogy „ez hogyan fog összeállni? „ Egyszer csak megtörtént! Elkészült, összeállt. Következett a végső próba. Rég elfeledett munkatársunk, Murphy pont ekkor érkezett csapatunkba. Tudja, mikor van rá szükség…. Ami addig működött, akkor összeomlott. Jó munkatárshoz hűen egészen az indulás pillanatáig, szerda reggeléig serényen dolgozott (ellenünk). De csapatunk több, nagy levegővételt követően első érdeklődőink megérkezéséig működőképessé varázsolta technikánkat, ezzel megköszönve Murphy lelkes közreműködését.

Még néhány sor erejéig utazzunk vissza az időben, a kiállítást megelőző időszakra! Kalandra és izgalomara adott okot a SMART eljuttatása végső helyére. Szó szerint cipőkanállal passzíroztuk be a Lurdy teherliftjébe, centinként haladva. Ahogyan megtudtuk, nem sokan szállítottak még autót abban a liftben.




Mindenről, ami a standon teret nyert

GeoVision Inc. fejlesztések, partnereink és csapatunk fejlesztései kaptak helyet kiállításunkon. A szó teljes értelmében tárlat,- idegenvezetést kellett végrehajtanunk, amikor érdeklődőink megérkeztek. Biztonságtechnikai megoldásainkkal vetekedve harcolta ki vendégeink figyelmét az akciófilmekben számos esetben szerepet nyerő, rendszámforgató berendezés. Amellyel az LPR (rendszám-felismerő) megoldásainkból az egyiket (LPC2011) demonstráltuk. De betekintést engedtünk Stand-alone, All-in-one LPR kameránk belsejébe is. A folyosón közlekedők felé tornyosulva jelezte jelenlétünket napelemes mobilkamera rendszerünk 100W-os napelemtáblája. Celebfelismerőnk pedig megálljt parancsolt az előttünk, mellettünk elhaladóknak. Ki az, akit ne érdekelne, hogy melyik filmsztárra hasonlít? Saját fejlesztésű analitikánk a másodperc törtrésze alatt megmutatta híres hasonmásunkat. Deeplearning technológiájának köszönhetően, minél többször jelentünk meg a kamera előtt, annál pontosabban mutatta, hasonmásunkat. (Amennyiben ez a fejlesztésünk elnyerte tetszését, szeretné alkalmazni projektjei során, kérje ajánlatunkat! A megoldás kamerafüggetlen, így bármely rendszerbe illeszthető.) A sorban következő helyen végeztek „A” sorozatú kameráink, amelyek versenyképes áron juttatják el a GeoVision minőségét felhasználóiknak. Fellelhető volt még több Fish-eye, 180°-os látószöggel rendelkező kameránk, az egyszerű telepítéséről híres OPAL S1 PLUS WiFi-s kameránk. Követve standunk ívét, ekkor érkeztünk el nagy attrakciónkhoz, a SMART-hoz. Kicsi a bors, de erős alapon a következő technikákat építettük bele:

  • saját tervezésű, fejlesztésű, járműbe szerelhető tablet hűtőnket (szükség esetén fűt is), amely optimális működési hőmérsékletet állít      elő a tablet számára
  • flottamenedzsment rendszerünk, amellyel akár 500 autót is a felügyeletünk alá vonhatunk
  • az autó mellett ultrahangos szenzor érzékelte az autóba beszálló embert, majd hatására elindult valamelyik beállított zenénk
  • az autóban aztán burkolatától megfosztott VD8700 figyelte és ismerte fel az anyósülésre beülő munkatársainkat és köszöntötte:      „Arcfelismerés megtörtént! Üdvözöllek!” A kamera képét egy, a szélvédő elé szerelt monitoron lehetett figyelemmel követni.


  • Elhagyva az autót, kerültek a figyelem középpontjába a stand-alone módban is üzemelő beléptető rendszereink, megoldásaink. Mindezek mellett az izgalmat tovább fokoztuk VR360 kameránkra épített játékunkkal is, amely a külső szemlélő számára igen viccesen hatott, mivel a játékban résztvevők ide-oda forogtak. Próbálták megtalálni az irodánkban elrejtett játékelemeket.




    Konklúziónk a rendezvényről

    A felkészülés nem volt egyszerű, minden munkatársunk megerősítheti, de a kiállítás két napja alatt tapasztalt pozitív visszajelzések, érdeklődő tekintetek és kérdések megerősítettek minket abban, hogy megérte a belefektetett munka!

    GeoVision Hungária Kft csapata
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Modern Alarm 17. Biztonságtechnikai Konferencia és Partnertalálkozó
    Olvasta már?
    Modern Alarm 17. Biztonságtechnikai Konferencia és Partnertalálkozó