Csomagban a megoldás


Csomagban a megoldás
A Uniview, mint világ egyik legdinamikusabban fejlődő videómegfigyelő termékek gyártója a piaci és végfelhasználói igényeket felmérve és ezekre reagálva az elsők között indította útjára Ultra 265 PoE KIT „csomagot”.

Mind a kis és közepes méretű üzletek, irodák tulajdonosainak mind az otthoni felhasználók számára optimális megoldást és alternatívát jelenthet a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható „darabos” megoldásokhoz képest a UNV által ajánlott ALL-IN-ONE készlet.
A csomag 4 vagy 8db Wi-Fi-s vagy vezetékes 2Mp-es IP kamerát, illetve 1db rögzítőt tartalmaz, mely 1db 10TB -os HDD kezelésére alkalmas. Kínálatunkban igény szerint elérhetőek dóm, illetve cső kivitelű kamerákat tartalmazó szettünk is.

Spóroljunk ahol csak lehet

A gyártó által fejlesztett Ultra 265, mely az U-Code és az iparági szabványnak tekintett H.265 „Szerelem gyermeke” egyedi kódolási eljárásának köszönhetően akár 95% tárhelyet, jelentős sávszélességet és ezek segítségével pedig további költséget tud számunkra megtakarítani.




Csendes és mégis oly hűs!

A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a fent említett felhasználási környezetekben jellemzően sok a panasz az eszközökbe szerelt ventilátorok zajával és azok élettartamával kapcsolatban. A probléma megoldását a ventilátorok elhagyása és az alacsony fogyasztású, de mégis nagyteljesítményű chip-ek alkalmazása jelentik. Ezeknek az új generációs feldolgozóegységeknek köszönhetően stabil, csendes és megbízható működést tudunk biztosítani, akár irodai vagy otthoni környezetben.

Nagyszerűen egyszerű

Rendszer összeállítása során fontos volt a könnyű, gyors és laikusok számára is érthető telepítés. A könnyebb beüzemelést hivatott szolgálni a 4 vagy 8db PoE port (13.5W/port), melyeknek köszönhetően akár kameránként egy CAT5e kábelen segítségével tudjuk az eszközünket táplálni, menedzselni, elérni, illetve akár 250m-es távolságba telepíteni a vezetékes kameránkat. Az eszközök telepítése Plug & Play módon történik, ami ebben az esetben is csupán a megfelelő csatlakoztatást jelenti.

Jött egy felhő…

Minden eszköz támogatja az UNV P2P felhőszolgáltatását melynek köszönhetően bárhol, bármikor, megnézhetjük a kameráink felvételeit vagy akár valós időben is nyomon követhetjük az eseményeket az okostelefonunkra letöltött EZView vagy EZLive alkalmazáson keresztül. Módunkban áll előre definiált események beállítására is melyekről úgynevezett pop-up (felugró) értesítést is kaphatunk a készülékünkre ezáltal is hatékonyabbá téve a távoli megfigyelést, rögzítést és menedzselést.

Soha nem volt ennyire egyszerű és könnyű az eszközeink karbantartása és frissítése sem. Az applikáció automatikusan jelzi számunkra, ha valamelyik telepített eszközünkre frissítés érkezik. Ezt egy gombnyomással akár távolról is eltudjuk indítani, hogy mindig naprakész, megbízható, stabil és aktuális rendszerünk legyen.

Professzionális, kedvező árú megoldás mindenkinek, aki nem szeretne bajlódni a beüzemeléssel és egy stabil megbízható 7/24 órás videómegfigyelő rendszert szeretne otthonra, üzletébe vagy az irodába. A fenti eszközök mind támogatják azokat a technológiákat, melyeknek köszönhetően hatékonyan, költségtakarékos módon és nem utolsósorban egyszerűen tudjuk telepíteni ezeket az szetteket.

  • Ultra 265/H.265/H.264 videó formátumok támogatása
  • Plug & Play működés
  • Felhőn keresztüli frissítés és elérés
  • Tripla stream támogatás
  • ONVIF teljeskörű támogatása (Profile S, Profile G, Profile T)
  • SmartIR
  • Akár 10TB HDD


  • Videó: Facebook/Youtube IDE kattintva

    Termékeket megtekintheti honlapunkon IDE kattintva

    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
    Olvasta már?
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől