Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is

CCTV integráció és intuitív vezérlők

Könnyű kezelhetőség – számtalan csatlakozással is
Minden információ közvetlenül az érzékelőkből azonnal elérhető egy hitelesítő rendszerrel védett telefonos alkalmazásban. Könnyedén csatlakoztathatja az Ajaxot a biztonsági társaság központi megfigyelő állomásához, és ha van saját biztonsági szolgáltatása, akkor az Ajax PRO Desktop alkalmazással könnyedén konfigurálhatja és kezelheti a rendszerét távolról.


Az alkalmazottaknak az Ajax távirányítókat, kulcstartókat és pánik gombokat biztosít. Amennyiben a létesítmény már rendelkezik kamerás megfigyelőrendszerrel, vagy csak tervezi ezek telepítését, úgy a kamerák csatlakoztatása az Ajax rendszeréhez nem igényel semmilyen speciális képességet. A legnagyobb márkák IP alapú kamerái mindössze pár kattintással csatlakoztathatók és azok képközvetítő szolgáltatása azonnal elérhetővé válik az Ajax alkalmazásában. Következtetésképpen, az összes biztonsági berendezés kezelése egyetlenegy programmal megoldható.




Átfogó védelem és sokoldalú automatizálás

Az Ajax képességei nem érnek véget a hagyományos riasztókkal. FireProtect és LeaksProtect érzékelők beépítésével védekezhet a tűz, a beázás és a szénmonoxid okozta károk ellen. A HomeSiren vagy a StreetSiren csatlakoztatásával pedig lehetősége nyílik mind a személyzet és mind a vendégek figyelmeztetésére bármilyen veszély esetén. A vezeték nélküli relék segítségével távolról vezérelheti az elektromos zárakat, a redőnyöket és egyéb akadályokat, vagy akár újra is indíthatja a befagyott hálózati berendezéseket….

Az AJAX eszközei megtalálhatóak az Alphasonic webáruházában: IDE kattintva




Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!





További információ:
Alphasonic Kft.
Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
+ 36 88 33 109
security@alphasonic.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon