Költséghatékony hőkamerák a Hanwha Techwin kínálatában


Költséghatékony hőkamerák a Hanwha Techwin kínálatában
A Hanwha Techwin három új, „költséghatékonyként” jellemzett, QVGA képalkotásra képes eszközzel bővítette hőkamera kínálatát.

A Hanwha (jogelődje révén) már jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a technológia területén. A 3 új, akár 256GB-os SD/SDHC/SDXC memóriakártyák fogadására képes, vandálbiztos kivitelű, 320 x 240 pixeles képalkotásra képes kamera a Wisenet T család hírnevét hivatott öregbíteni. A TNO-3010T (2.7mm-es fix optikával), TNO-3020T (4.7mm-es fix optikával) és TNO-3030T (13.7mm-es fix optikával) hőkamerák egyaránt rendelkeznek hanganalízis funkcióval, mellyel riasztási rutin képezhető pl. lövés/robbanás/sikoly/üvegtörés esetére. A készülékek analitikai képességeit olyan analitikák egészítik ki, mint a hőmérséklet változásának érzékelése, rázkódás /mozgás/objektum/személy/szabotázs detektálás. A beépített gyorsulásérzékelőnek (gyro-szenzor) köszönhetően a kamera hatékony képstabilizáló funkcióval rendelkezik.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Nagyszerű okosotthon megoldások, egyszerűen
Olvasta már?
Nagyszerű okosotthon megoldások, egyszerűen