Mire képesek az Alphasonic rendszámolvasó szoftverei?


Mire képesek az Alphasonic rendszámolvasó szoftverei?
Az Alphasonic kínálatában több szoftver fejlesztő cég különböző megoldásaival tudunk szolgálni, hogy minden igény számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.




  • Magyar terméktámogatásnak és fejlesztésnek köszönhetően képesek vagyunk rendkívül rugalmasan kezelni a speciális projekt      igényeket.
  • Az alkalmazás lehetővé teszi a naplóban történő keresést időpont, rendszám vagy rendszámrészlet alapján, illetve képes      statisztikákat készíteni a be és a kimenő forgalomról, vagy az éppen a területen tartózkodó járművek számáról.
  • A moduláris licenszelésnek köszönhetően csak azokért a funkciókért kell fizetnie, amelyekre valóban szüksége van.


  • Sigmoid LPR beléptető

    A Sigmoid LPR BELÉPTETŐ® rendszer parkolóházak, mélygarázsok és zárt parkolók gépjárműforgalmának a szabályozására, naplózására és az esetleges parkolási díj kiszámítására használható. Működése teljesen automatikus; a parkoló be- és kijáratainál elhelyezett kamerák előtt megálló gépjárművek rendszámát a központban elhelyezett szerver leolvassa és értékeli, és a megfelelő feltételek fennállása esetén a sorompót kinyitja.




    A rendszer analóg és IP kamerákat is tud kezelni, akár vegyesen is. A sorompók nyitási feltételeit tág határok között lehet beállítani, akár sorompónként eltérő módon is. Legegyszerűbb esetben minden odaérkező járműnek nyílhat a sorompó, és csupán naplózási célokat szolgál a rendszámfelismerés. Más beállításban minden járművet beengedhet, de kifelé csak fizetés után nyílik a sorompó. Olyan beállítás is lehetséges, hogy bizonyos járművek szabadon mozoghatnak, míg a többiek csak fizetés után távozhatnak. Esetleg mindez kombinálva adott időpontok közötti belépési és távozási lehetőségekkel.

     A program minden felismert rendszámot a hozzá tartozó képpel és adatokkal együtt a naplójában eltárol. Ezeket később ki lehet listázni, kereshetünk benne, többféle feltétel szerint szűrhetjük és többféle statisztikát is készíthetünk az adatokból. A naplót vagy annak tetszőleges részletét kinyomtathatjuk, vagy szöveges adatfájlként elmenthetjük.

    Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
    További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!





    További információ:
    Alphasonic Kft.
    Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
    + 36 88 33 109
    security@alphasonic.hu

    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Axis Q1808-LE kamera
    Olvasta már?
    Axis Q1808-LE kamera