Mire képesek az Alphasonic rendszámolvasó szoftverei?


Mire képesek az Alphasonic rendszámolvasó szoftverei?
Az Alphasonic kínálatában több szoftver fejlesztő cég különböző megoldásaival tudunk szolgálni, hogy minden igény számára megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.
 • Magyar terméktámogatásnak és fejlesztésnek köszönhetően képesek vagyunk rendkívül rugalmasan kezelni a speciális projekt      igényeket.
 • Az alkalmazás lehetővé teszi a naplóban történő keresést időpont, rendszám vagy rendszámrészlet alapján, illetve képes      statisztikákat készíteni a be és a kimenő forgalomról, vagy az éppen a területen tartózkodó járművek számáról.
 • A moduláris licenszelésnek köszönhetően csak azokért a funkciókért kell fizetnie, amelyekre valóban szüksége van.


 • Sigmoid LPR beléptető

  A Sigmoid LPR BELÉPTETŐ® rendszer parkolóházak, mélygarázsok és zárt parkolók gépjárműforgalmának a szabályozására, naplózására és az esetleges parkolási díj kiszámítására használható. Működése teljesen automatikus; a parkoló be- és kijáratainál elhelyezett kamerák előtt megálló gépjárművek rendszámát a központban elhelyezett szerver leolvassa és értékeli, és a megfelelő feltételek fennállása esetén a sorompót kinyitja.
  A rendszer analóg és IP kamerákat is tud kezelni, akár vegyesen is. A sorompók nyitási feltételeit tág határok között lehet beállítani, akár sorompónként eltérő módon is. Legegyszerűbb esetben minden odaérkező járműnek nyílhat a sorompó, és csupán naplózási célokat szolgál a rendszámfelismerés. Más beállításban minden járművet beengedhet, de kifelé csak fizetés után nyílik a sorompó. Olyan beállítás is lehetséges, hogy bizonyos járművek szabadon mozoghatnak, míg a többiek csak fizetés után távozhatnak. Esetleg mindez kombinálva adott időpontok közötti belépési és távozási lehetőségekkel.

   A program minden felismert rendszámot a hozzá tartozó képpel és adatokkal együtt a naplójában eltárol. Ezeket később ki lehet listázni, kereshetünk benne, többféle feltétel szerint szűrhetjük és többféle statisztikát is készíthetünk az adatokból. A naplót vagy annak tetszőleges részletét kinyomtathatjuk, vagy szöveges adatfájlként elmenthetjük.

  Kérem, keresse fel honlapunkat, webáruházunkat, vagy akár személyesen boltunkat.
  További felvilágosításért hívjon minket bizalommal!

  További információ:
  Alphasonic Kft.
  Gyarmati Bálint (Biztonságtechnikai üzletágvezető)
  + 36 88 33 109
  security@alphasonic.hu

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Hikvision 4 megapixeles „G0P” szériás kamerák
  Olvasta már?
  Hikvision 4 megapixeles „G0P” szériás kamerák