UNV mini PTZ, már Magyarországon is


UNV mini PTZ, már Magyarországon is
Tavasszal már beharangoztuk az UNV formabontó mini PTZ kameráját, amely korábban még csak a tengerentúlon volt kapható. Idén ősszel azonban már hozzánk is megérkezett a kis kamera, amelyet a SecuriForumon is megmutattunk működés közben.

Az alig 14 cm magas, a megszokott UNV kameráktól eltérő megjelenésű mini PTZ-ről tavasszal már hírt adtunk, melynek során kiemeltünk az új eszköz egyik legkiemelkedőbb tulajdonságát, a könnyű telepítési lehetőséget. Az új kamera lekerekített, modern kialakítású, ez számos különféle felszerelési lehetőséget kínál, például mennyezetre, falra vagy akár íróasztalra is. A beépített PoE lehetővé teszi a tápellátás és az adattovábbítást egy kábelen keresztül, telepítési költségeket megtakarítva. Az Uniview P2P egyszerűsített beállításával a kamerát könnyen hozzárendelhetjük okostelefonhoz is, mint ahogy a hálózathoz történő csatlakoztatás a készülék alján található QR-kód beolvasásával is roppant egyszerű és biztonságos.
A mini PTZ motoros, varifokális 2,7-13,5 mm-es lencsével rendelkezik, amely magas minőségű képet biztosít. Az eszköz 2MP-es érzékelőt használ, natív módon rögzít 1920 × 1080-as Full HD-ban, 30fps sebességgel. A nagy teljesítményű beépített IR segítségével is kitűnően lát sötétben is, akár 30 méterig, egyenletes fényeloszlással.
A bevezetőben említett okostelefon csatlakoztatás segítségével helytől függetlenül távolról is könnyen beállítható az eszköz. A kamera beépített mikrofonnal is rendelkezik, amely tiszta hangot rögzít az objektív irányából.

Az UNV mini PTZ már kapható a Young B.T.S. Kft webshopjában!
További információért keressék bátran UNV termékmenedzserünket, Pásztor Andrást!

Pásztor András
pasztor.andras@young.hu
Tel.: +36 (1) 452 2646

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Fibra telepítői képzés
Olvasta már?
Ajax Fibra telepítői képzés