Dahua - HDCVI 6.0

Mesterséges Intelligencia koaxiális kábeleken keresztül is

Dahua - HDCVI 6.0
A Dahua a HDCVI technológiáját is folyamatosan fejleszti, hogy a legkorszerűbbet nyújthassa felbontás, intelligencia és felhasználhatóság szempontjából. Bemutatásra került a HDCVI 6.0, az iparág első 4K valós idejű megjelenítéssel és mesterséges intelligenciával (AI-val) is bíró újdonsága.

A 4K valós idejű megoldás kiváló vizuális élményt nyújt élő nézetben és lejátszásban egyaránt; mesterséges intelligencia (AI) kódolással és HDD tárolással. A kétirányú hangkapcsolat valós idejű kommunikációt biztosít a kamera és a felvevő/rögzítő között, „broadcast-quality” hangzással. Ezenkívül a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával (AI-vel) rendelkező HDCVI képes megkülönböztetve azonosítani az embereket és a járműveket egy videóban, pontos riasztással figyelmeztetve a felhasználókat, valamint gyorsítja a visszakeresést emberi vagy jármű típusú szűréssel. A HDCVI az új ötletekkel és új lehetőségekkel gazdaságosabb, biztonságosabb és kényelmesebb megoldásokat kínál az ügyfelek számára.

Továbbfejlesztett AI - mesterséges intelligencia

Mi az a továbbfejlesztett AI?
  • Az önálló AI chip beépítésével - akár 4T számítási teljesítménnyel és fejlett deep-learning algoritmussal - a HDCVI lehetővé teszi az      emberi, gépjármű és nem motoros jármű pontos felismerését.
  • A továbbfejlesztett AI támogatja az arcfelismerést, a kültérvédelmet, a metaadatokat, az SMD Plus-t stb., amelyek felhasználhatóak      lehetséges kockázat megelőzéshez, valós idejű eseményriasztáshoz és gyors lekérdezéshez.





  • Előnyök

    A hagyományos video-megfigyeléssel összehasonlítva a HDCVI AI élőképekben osztályozza az embereket és a járműveket, megkönnyítve a felhasználók számára a valódi fenyegetésekre való összpontosítást, javítva a célkeresés hatékonyságát, és jelentősen csökkentve a munkabérek költségeit. A Dahua emellett teljes körű AI megoldást kínál 4K UHD-vel és színes kamerával, mindezekkel pontos azonosítást, az egységesített DSS &DMSS segítségével pedig hatékony vezérlést biztosít.

    1. Az emberi arc pontos azonosítása:
    értékes lehet üzleti területen is, mint például VIP felismerés, feketelista riasztás, beléptető rendszer esetén stb.

    2. Pontos riasztás emberekre és járművekre:
    levelek, madarak, fények stb. által okozott téves riasztások kiszűrése, elkerülve a felesleges műveleteket.

    3. Valós idejű riasztások és összeköttetés:
    visszatartó erő lehet az egymással összeköttetésben álló Aktív elhárító kamerákba épített sziréna és fehér fény.

    4. Gyors célkeresés:
    az "AI keresés" funkciót használja a célszemély vagy jármű video felvételeinek gyors kereséséhez.

    AI kódolás

  • A Dahua AI a videó tömörítését a tartalomtudatos kódolás új szintjére állítja, amely kiszűri a zajt és részletgazdagabb képet képes      előállítani.
  • Automatikusan javítja a minőséget valós célpontot érzékelve, jelentősen javítva a streaming minőséget a H.265+ kódoláshoz      viszonyítva.
  • Csökkenti a sávszélességet, ha nincs észlelhető, valódi cél, így a felvételek hatékony kezelése lehetővé teszi a HDD tárolási      költségeinek megtakarítását.




    4K valós időben

  • A 4K valós idejű technológia kiemelkedő és egyedülálló a HD-Over-Coax piacon.
  • Visszaállítja a megfigyelési helyet 25 fps-re a jobb vizuális élmény érdekében.
  • Nagy megfigyelési terület esetén kiváló átláthatóságot nyújt, még apró részletek gyűjtésénél is.
  • Az AI kódolással lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezhessék a nagyobb felbontásra váltás előnyeit, a jelenlegi tárolási      költségek megtartása mellett.





  • Kétirányú hangkapcsolat

  • A kétirányú hangkapcsolat egyedülálló és vezető technológia a HD-Over-Coax piacon, és áttörést hozó újítás az koaxiális kábelen      keresztüli hangkapcsolat (Audio-Over-Coax) technológiában.
  • Kétirányú kommunikációt is lehetővé tesz, így figyelmeztetheti a betolakodókat vagy segítséget nyújthat baleset esetén.
  • A fejlett audio-zajcsökkentő technológia biztosítja a „broadcast-quality” hangzást, és a felhasználók számára többdimenziós és kiváló      minőségű videó-megfigyelő megoldást kínál.





  • forrás: Dahua Technology Co. Ltd.










    A legújabb Dahua termékeket is megtalálják a Novosec Security Kft. webshopján!
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
    Olvasta már?
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!