Személyi változás az LDSZ-nél


Személyi változás az LDSZ-nél
16 év után Dénes Attila értékesítési igazgató munkaviszonya megszűnt az LDSZ Kft-nél. Eddigi munkáját ezúton is köszönjük, sok sikert kívánunk neki a továbbiakban.

Attila feladatait egy új munkatárs – Kékes Tamás – veszi át. Kékes Tamás az LDSZ Kft. pécsi székhelyén dolgozik, az Attila által eddig is használt telefonszámon illetve a kekes.tamas@ldsz.hu email címen érhető el. Közgazdászként a bankszektorban szerzett értékesítői tapasztalatokat, illetve a kiskereskedelemben is tevékenykedett itthon és külföldön. A cég vezetésével közösen kidolgozott új marketing stratégia mentén nagy lendülettel vág neki az új feladat kihívásainak – folytatni a MILESIGHT biztonsági IP kamerák, hálózati rögzítők és a CATHEXIS Video Management Szoftver sikeres értékesítését a projectekhez, emellett növelni az IdentiVision video biztonságtechnikai és a JABLOTRON vezetékes és vezeték nélküli kamerás okos riasztó rendszerek forgalmát, presztízsét.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lépj szintet! - középszéria, alapáron
Olvasta már?
Lépj szintet! - középszéria, alapáron