Detektor díjat nyert a Hikvision Thermal és Optical Network Turret kamerája


Detektor díjat nyert a Hikvision Thermal és Optical Network Turret kamerája
A Hikvison Thermal és Optical Network Turret kamerája, Innovatív Megoldás díjat nyert a svédországi nemzetközi Detektor Díjátadón.

A zsűri a Hikvision kamerájáról az “Alarm & Detection” kategóriában az alábbiak szerint nyilatkozott: “ Az okos megoldások kombinációinak, a termikus és optikai technológiáknak köszönhetően a Hikvision-nek sikerült a maga nemében egyedülálló megoldással előállnia a korai érzékelés és optimális teljesítmény területén.” Marcel Wiechmann, a Hikvision Europe hőkamera termékcsoport menedzsere vette át a díjat az eseményen. “A Hikvison megtiszteltetésnek veszi az elismerést. A Thermal & Optical Network Turret Kamera júlisuban vált elérhetővé a piac számára, azzal a céllal, hogy egy esetleges tűzesetnél segítse a biztonsági szolgálatokat már az előtt, mielőtt a tűz valóban terjedésnek indul. A termék költség haténkonysága is jelentős a tűzvédelmi rendszerek piacán. Nagy örömünkre szolgál, hogy a terméket ilyen elimeréssel fogadta a biztonság technikai szakma. A díjazott Hikvision DS-2TD1217-2/V1 hőkamera gyors tűzérzékelést biztosít beltéren, melynek alapja a bispektrális technológia, a kamera mind a kibocsájtott hősugárzást, mind a látható tartományban keletkező információt feldolgozza. A két külön képadat egyesíthető (a kép-fúzió opció segítségével), vagy akár kép a képben funkcióval is megjeleníthető. Fontos tulajdonság, hogy a hőkamera azonnali riasztást ad, ha a megfigyelt környezet hőmérséklete egy adott szint főlé emelkedik, így a beavatkozás a területen gyorsabban lehetővé válik. Érdekesség, hogy a kamera külön képfeldolgozó processzort tartalmaz a Hikvision Deep learining technológia számára, ez biztosítja a folyamatos beltéri videófelügyeletet és a még hatékonyabb behatolásjelzést. A dupla funkció – tűz érzékelése és behatolás jelzése – kifejezetten alkalmassá teszi az eszközt akár múzeumok, raktárak, adatközpontok vagy irodák védelmére. A Detektor International díjról:
A Detektor International díj 2019-ben 20 éves, melyet a Detektor International biztonságtechnikai magazin alapított 1999-ben. A díj célja, hogy tájékoztassa a piacot, valamint kiemelje azon speciális termékeket, melyek új funkciókat vagy fejlesztéseket visznek a biztonságtechnika területére. Az idei díjátadó november 19-én volt a Stockholm Nemzetközi Kiállításon, melyet együtt tartottak a SECTECH szemináriummal Svédországban. A DS-2TD1217-2/V1 bispektrális hőkameráról:
További info az eszközzel kapcsolatban IDE kattintva.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora