Satel – Slim-PIR


Satel – Slim-PIR
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel


A SLIM LINE a SATEL legújabb mozgásérzékelő termékcsaládja, amely 5 PIR és 5 dual technológiás érzékelőből áll. Az optikák dizájnja, új érzékelési algoritmusai és hőkompenzációs mechanizmusai biztosítják az eszközök kiváló teljesítményét. Az optikák anyaga pedig növeli a deformációval szembeni ellenállást.

A telepítők munkáját könnyíti, hogy számos megoldás segíti az egyszerűbb és gyorsabb telepítést, beleértve az új burkolatzáró mechanizmust, beépített lezáró ellenállásokat és tápfelszültségre csatlakoztatható sorkapcsokat.

A PRO modellek megfelelnek az EN 50131 Grade 3 követelményeinek, ezért használhatóak magas kockázatú helyszíneken és kritikus infrastruktúrájú épületeknél. A SLIM LINE sorozat tagjai a PET és a LUNA modellek. Utóbbi olyan LED-ekkel rendelkezik, amik áramszünet esetén is meg tudnak világítani folyosókat.

A SLIM LINE érzékelők LED jelzőfényei többféle színben is elérhetőek. A LUNA és a PRO modellek hatféle színben kaphatók: kék, piros, lila, fehér, ságra és zöld. A többi érzékelő csak az első négy színben kapható.

Az új érzékelőkkel felszerelt eszközök stílusosak és könnyed kialakításúak, amit mindenki észrevesz. Karcsú házukkal minden belső térben jól mutatnak, és vizuális összhangjuk megnehezíti, hogy a behatoló felismerje a modell pontos típusát.

RIEL Support
A fent bemutatott termékkel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?