2. helyen végzett az USA – a lakosság/CCTV kamera „versenyben”


2. helyen végzett az USA – a lakosság/CCTV kamera „versenyben”
Az Informat Tech LLC. felmérése szerint – minden sajtóhadjárati esemény (megjelent, elítélő cikkek) ellenére – az USA-nak sincs oka „szégyenkezni”, hiszen a lakosságra vetített kameraszám arányt tekintve alig marad el kínai „versenytársától”.

Az Egyesült Államokban 4.6 főre jut egy CCTV kamera, míg ugyan ez az érték Kínában 4.1 fő. Kizárólag a citált számok alapján az USA közel annyira fontosnak tartja állampolgárai megfigyelését (biztonságát), mint a kínai állam. Kétségtelen tény, hogy a kamerák össz-számát tekintve mára Kína CCTV ipar erőműve - úgy a gyártás, mint a felhasználás terén. A hivatkozott arányszámot tekintve a „verseny” harmadik helyezettje Tajvan (5.5), a negyedik helyen az Egyesült Királyság és Írország osztozkodik (6.5), az ötödik helyen Szingapúr áll (7.1). Ami a vállalkozások és magánszemélyek CCTV rendszereit illeti, ezen a téren még mindig az USA piaca a legnagyobb.

Forrás: Informa Tech
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Bambusz anyagú beléptetőkártya - ahol a fenntarthatóság találkozik a biztonsággal
Olvasta már?
Bambusz anyagú beléptetőkártya - ahol a fenntarthatóság találkozik a biztonsággal