A MASCO Kft támogatása az Óbudai Egyetem Bánki Kara számára


A MASCO Kft támogatása az Óbudai Egyetem Bánki Kara számára
A MASCO Kft 450 000 Forint értékben biztonságtechnikai termékeket biztosított az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar számára, mellyel az interaktívabb és hatékonyabb képzést segítik elő a jövő mérnök generációjának képzésében. A zártláncú rendszeren keresztül megtanulhatják összeállítását, beállításait a rögzítőkön keresztül és a különböző kamerák sajátos tulajdonságait.

Az együttműködést Benkő-Kurucz Tímea a MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. műszaki osztályvezetője kezdeményezte, aki maga is az Óbudai Egyetemen végzett. A MASCO Kft. a jövőben is szeretne kooperálni és más eszközök biztosításával támogatni a képzést, például: behatolás- és tűzjelző rendszerrel, ezzel is elősegítve, hogy a hallgatók egy átfogó képet kaphassanak a biztonságtechnika széleskörű megoldásaiból, valamint gyakorlatias oktatás keretein belül megtanulják beüzemelni, használni és karbantartani a majdani munkájuk során szükséges eszközöket. A támogatás keretében átadott eszközök:
 • PROVISION-ISR
  - PR-I5PT390IPX4P IP PTZ kamera - PR-DI250IP5MVF IP dome kamera - PR-I4250IP5VF vario fókuszos IP csőkamera - PR-NVR8-16400PF(1.5U) 16 csatornás PoE NVR képrögzítő
 • HDDWDPURZ2TB
  – 2TB-os HDD
 • Biztonságtechnikai 24/7 monitor
  - LCME2201 – Full HD monitor
 • Kábelek
  - UTP-0008/5 – 5 méteres UTP kábel - UTP-0008/10 – 10 méteres UTP kábel - HDMIK5M – HDMI kábel
 • Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  HID beléptető rendszerek
  Olvasta már?
  HID beléptető rendszerek