A MASCO Kft támogatása az Óbudai Egyetem Bánki Kara számára


A MASCO Kft támogatása az Óbudai Egyetem Bánki Kara számára
A MASCO Kft 450 000 Forint értékben biztonságtechnikai termékeket biztosított az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar számára, mellyel az interaktívabb és hatékonyabb képzést segítik elő a jövő mérnök generációjának képzésében. A zártláncú rendszeren keresztül megtanulhatják összeállítását, beállításait a rögzítőkön keresztül és a különböző kamerák sajátos tulajdonságait.

Az együttműködést Benkő-Kurucz Tímea a MASCO Biztonságtechnikai és Nyílászáró Automatizálási Kereskedelmi Kft. műszaki osztályvezetője kezdeményezte, aki maga is az Óbudai Egyetemen végzett. A MASCO Kft. a jövőben is szeretne kooperálni és más eszközök biztosításával támogatni a képzést, például: behatolás- és tűzjelző rendszerrel, ezzel is elősegítve, hogy a hallgatók egy átfogó képet kaphassanak a biztonságtechnika széleskörű megoldásaiból, valamint gyakorlatias oktatás keretein belül megtanulják beüzemelni, használni és karbantartani a majdani munkájuk során szükséges eszközöket. A támogatás keretében átadott eszközök:
  • PROVISION-ISR
    - PR-I5PT390IPX4P IP PTZ kamera - PR-DI250IP5MVF IP dome kamera - PR-I4250IP5VF vario fókuszos IP csőkamera - PR-NVR8-16400PF(1.5U) 16 csatornás PoE NVR képrögzítő
  • HDDWDPURZ2TB
    – 2TB-os HDD
  • Biztonságtechnikai 24/7 monitor
    - LCME2201 – Full HD monitor
  • Kábelek
    - UTP-0008/5 – 5 méteres UTP kábel - UTP-0008/10 – 10 méteres UTP kábel - HDMIK5M – HDMI kábel
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Több, mint aminek látszik
    Olvasta már?
    Több, mint aminek látszik