Hikvision – Díjnyertes hőkamera


Hikvision – Díjnyertes hőkamera
A Hikvision bispektrális láthatófény- és hőkamerája 2019-ben a svédországi Detektor International díjátadó gálán „riasztás és észlelés” kategóriában elnyerte az Innovatív Fejlesztés Díjat.

A zsűri így értékelte a kamerát: „intelligens analitika, láthatófény- és hőtechnológia – a Hikvision imponáló megoldása időben észleli a veszélyt, és minden szempontból optimális teljesítményt nyújt.” A díjnyertes DS-2TD1217-2/V1 kamera bispektrális technológiája révén villámgyorsan észleli a beltéri tűzeseteket, miközben láthatófény- és hőképeket készít a helyszínről. A kétféle képből illesztett képet készít vagy kép a képben funkcióval jeleníti meg, így a biztonsági személyzet gyorsan beazonosíthatja a tűzfészket. A kamera a megelőzésben is segít: már akkor riaszt, ha a hőmérséklet túllép egy előre meghatározott értéket, ezzel megelőzhető a gyulladás. Ezenkívül a kamera tartalmaz egy beépített GPU-t a Hikvision Deep Learning algoritmusának futtatására, amely támogatja a beltéri felügyeletet és fejlett behatolásjelzést. Mivel a kamera egyaránt képes tűzérzékelésre és behatolásjelzésre, kiváló beltéri megoldást jelenthet raktárak, múzeumok, adatközpontok és irodák számára egyaránt. RIEL Support

A fent bemutatott termékkel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?
Olvasta már?
Tolókapu vagy úszókapu? Mi a különbség, és melyiket válaszd?