Új Wisenet X-Lite Zoom kamera modul


Új Wisenet X-Lite Zoom kamera modul
Új, a gyártó szerint igen „könnyed” árazású, 2 MP-es képfelbontásra képes, 32X-es optikai ZOOM / 120dB-es WDR (széles dinamika tartomány) / valós D/N / WiseStream II / digitális képstabilizátor (DIS) / PoE funkciókkal rendelkező kamera modult dobott piacra a Hanwha Techwin.

A Wisenet X-Lite XNZ-L6320 elődjét SNZ-6320 hivatott felváltani, melyet úgy a kisebb méret, mint a kedvezőbb ár tekintetében már most is felülmúl. Ami a WDR funkciót illeti, a H.265, H.264 és MJPEG tömörítési szabványokat alkalmazó Wisenet XNZ-L6320 nem 2, hanem 4 kép segítségével állítja elő a kellő minőségű video-anyagot. A készülékbe integrált intelligens videó analitika olyan funkciókat tartalmaz, mint a szabotázs / lődörgés / menetirány / területvédelem / arc / eltűnt és feltűnt objektum érzékelés / hőtérkép (gyakran használt terület) / látogatószámlálás / sorban állás stb. funkciók. Az SD/SDHC/SDXC memóriakártyafoglalattal rendelkező új kamera hangalapú analitikája képes a hirtelen emelkedő/csökkenő hangerő, a sikoly, fegyverlövés, üvegtőrés stb. detektálására.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?