Elindult az AMIKOSHOP.HU webáruház


Elindult az AMIKOSHOP.HU webáruház
Tavaly év végén megnyitott az AMIKO HOME Márkabolt, a nagytarcsai Ipari Parkban, ahol viszonteladókat, telepítőket és végfelhasználókat egyaránt kiszolgálunk. Az AMIKO HOME termékcsalád iránt egyre nagyobb az érdeklődés, ezért 2019. január közepén elindult az WWW.AMIKOSHOP.HU webáruház is. Az áruház kínálata folyamatosan bővül, AHD és IP kamerákat, videó rögzítőket és okos otthon eszközöket rendelhetnek a webáruházba látogatók.

2019. március 31-ig a vásárlók 20% kedvezményt kapnak minden vásárlásból és emellett ingyenes szállítással rendelhetnek az ország bármely területére.
Az AMIKO HOME AHD és IP kamerák elsősorban a kiváló képminőséggel és vonzó áraikkal hívták fel magukra a figyelmet, de a saját fejlesztésű AMIKO HOME applikáció és a magyarországi szervízháttér is rendkívül vonzó az érdeklődő viszonteladó és telepítő cégek számára. A ZigBee technológiával működő, vezetéknélküli AMIKO HOME okos otthon eszközök szintén az áraikkal, az egyszerű és gyors telepíthetőséggel váltak vonzóvá a célközönség számára.

Az újonnan indult webshop az AMIKO HOME termékek széles választékával, időszakos akciókkal és a felhasználói igényekre szabott szettekkel várja látogatóit. A belföldi szállítás kosárértéktől függetlenül ingyenes, a háztól-házig szállítást a GLS Futárszolgálat végzi. A webshopos vásárlásokat személyes átvétel és utánvét esetén készpénzzel, a kiszállításos rendeléseket pedig banki átutalással és bankkártyával is fizethetik gyorsan, egyszerűen és biztonságosan.

A webshop 2019. március 31-ig a „NYITAS20” kuponkód használatával minden vásárlás után 20% kedvezményt biztosít vásárlóinak. www.amikoshop.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák