Paradox NV780


Paradox NV780
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd


Nem általános eset a havazás, viszont ha megtörténik, akkor halmozottan jelentkeznek a problémák a nem megfelelően működő kültéri védelem következtében.

Családi házak kültéri, periférikus védelme erre a célra fejlesztett mozgásérzékelőkkel láthatók el, melyek jelzései vezetékes vagy rádiós úton jutnak el a központi egységhez.

Egy épület körül alkalmazható területvédelem, falsík védelem és kültéri nyílászáró védelem. Nagyon fontos, hogy akármilyen kültéri megoldás kerül kiválasztásra, az érzékelő legyen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kültéri mozgásérzékelők korai, elavult típusai sok problémát, hamis jelzéseket okozhatnak, melyeket főként extrém időjárási körülmények között tapasztalhatók.

A Paradox egyedülálló falsík érzékelője szintén ellenáll a szélsőséges időjárásnak és ezen felül kisállat-immunitással is rendelkezik. Gazdaságosan alkalmazható olyan helyeken, ahol egyszerre több nyílászárót kell lefedni egy eszközzel, ill. tagolt falsíkok, teraszok és erkélyek védelme is megoldható egyetlen érzékelővel.
NV780MX – BUS-os és relés kivitel, NV780MXR – rádiós kivitel.
Opcionális esővédő fedél: NV780MXRC.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Ajax elméleti és gyakorlati oktatás
Olvasta már?
Ajax elméleti és gyakorlati oktatás