Paradox NVX80


Paradox NVX80
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd


Nem általános eset a havazás, viszont ha megtörténik, akkor halmozottan jelentkeznek a problémák a nem megfelelően működő kültéri védelem következtében.

Családi házak kültéri, periférikus védelme erre a célra fejlesztett mozgásérzékelőkkel láthatók el, melyek jelzései vezetékes vagy rádiós úton jutnak el a központi egységhez.

Egy épület körül alkalmazható területvédelem, falsík védelem és kültéri nyílászáró védelem. Nagyon fontos, hogy akármilyen kültéri megoldás kerül kiválasztásra, az érzékelő legyen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kültéri mozgásérzékelők korai, elavult típusai sok problémát, hamis jelzéseket okozhatnak, melyeket főként extrém időjárási körülmények között tapasztalhatók.

Területvédelemre ajánlott a szélsőséges időjárási körülmények között is kiválóan működő PARADOX NVX80, radarral kombinált mozgásérzékelő.
Az egy érzékelővel lefedhető terület több mint 220 négyzetméter, ami tökéletesen alkalmas egy terasz és annak tág környezetének vagy egy udvarrész védelmének az ellátására.
A konzol és az esővédő tartozék.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Hikvision PTZ kamerák
Olvasta már?
Hikvision PTZ kamerák