Újabb rangos díjat nyert a 2N IP VERSO


Újabb rangos díjat nyert a 2N IP VERSO
A 2N IP VERSO intercom elnyerte a „Legjobb Hardware”-ért járó díjat a CEDIA AWARDS-on. A 2N zászlóshajójának nem ez az első rangos elismerése, 2017-ben a RedDot formatervezési díjat is begyűjtötte.

Több mint 400 szakember vett részt a CEDIA AWARDS ünnepségen, mely idén különös nagy hangsúlyt fektetett a legkorszerűbb otthon megoldásokra. A 2N IP VERSO a CEDIA EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika)) szekcióban nyert. Az értékelés során figyelembe vették a termék megjelenését, az installálás módját, de az otthoni technológiai rendszerbe integrálhatóság lehetőségét is. Matt Nimmons, a CEDIA EMEA ügyvezető igazgatója szerint „minden projekt minden kategóriában kiemelkedő minőségű volt, rendkívül inspiráló volt az idei év felhozatal”. Ez is mutatja, hogy milyen nagy jelentőségű díjat hozott el intercomjával a 2N.

A 2N IP Verso moduláris IP intercomot az Aldous Systems (Europe) Ltd., a 2N partnere jelölte, amely szintén díjat gyűjtött be az eseményen. A 2N IP VERSO és kiegészítői megtalálhatók a Young B.T.S. Kft 2N kínálatában. További információért keressék a cég 2N termékmenedzserét: Nagy Lajos nagy.lajos@young.hu
Tel.: (1)452 2647 Forrás: 2N, CEDIA
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka