A Modern Alarm Kft. bemutatja: Texecom Ricochet MESH rádiós behatolásjelző-rendszer


A Modern Alarm Kft. bemutatja: Texecom Ricochet MESH rádiós behatolásjelző-rendszer
Napjainkban a vezeték nélküli, rádiós behatolásjelzők virágkorukat élik. Szinte minden nagy gyártó kínál megoldást e szegmensben. Az árak összehasonlításán túl, azonban a műszaki tartalom megismerése is nagyon fontos, mert lehet, hogy hasonló áron, háromszor nagyobb hatótávolságú, sokkal stabilabb működésű rendszert is kaphatunk!

Jó hír a vezeték nélküli behatolásjelzőket telepítőknek, hogy a Texecom idén nagyon jelentős, esetenként 33%-ot is elérő árcsökkentéssel tette még vonzóbbá az általa gyártott RICOCHET MESH vezeték nélküli termékcsaládot. Örömmel jelentjük, hogy ez a csökkenés, már meg is jelent a szerződött hazai partner, a Modern Alarm Kft. telepítői áraiban! Így a már bevált és bizonyított, folyamatosan bővülő RICOCHET termékcsalád nagyon kedvező és versenyképes árakkal indul harcba a rádiós piacon. Cél, hogy olyan felkészült szakemberek szereljék ezeket a gyártmányokat, akik jól ismerik az eszközöket és profi módon tudják bemutatni és telepíteni a rendszereket. Csak így várható el, hogy elégedett legyen a megrendelő, aki így maga is ajánlja a Texecom rádiós megoldását ismerőseinek, barátainak. Éppen ezért, az a telepítő aki elvégzi a Modern Alarm Kft.-nél a továbbképzést, és annak végén sikeres vizsgát is tesz, további jelentős kedvezményeket kap. Az első vásárláskor 10% egyszeri engedményt a megjelölt szettre, valamint az év további részében, minden alkalommal 5%-ot a RICOCHET rendszerösszetevők árából. Miben jobb, mint más vezeték nélküli megoldások?

  • A RICOCHET rendszer háromszor nagyobb átviteli távolságot kínál, kiforrott működési módjával
  • A Ricochet rendszer eszközei kétirányú, titkosított kommunikációt folytatnak a központtal.
  • Minden rádiós érzékelője egyben jelismétlő is, emiatt nincs szükség külön „repeater“ felszerelésére.
  • A gyors és pontos kommunikáció érdekében, a Richocet rendszer automatikusan választ útvonalat az eszközök között, folyamatosan   figyelve a legjobb jelminőségre. Ha valamely eszközzel a kapcsolat gyengül, akkor vált, azaz másik útvonalra irányítja át a      kommunikációt.
  • A működési elvből következően, sokkal nagyobb távolságok hidalhatóak át stabilan és biztonságosan.
  • Gyors felszerelés, könnyű beállítás. Az érzékelőnkénti „Hatótávon belül“ visszajelzéssel és az önálló útvonalválasztóval a telepítés      még sohasem volt egyszerűbb.


  • Kapcsolja össze az életét, az otthonával és a biztonsággal! – TEXECOM CONNECT Mobilapplikáció A Texecom Connect applikációval vezérelheti otthona automatizációs eszközeit és Texecom Premier Elite vagyonvédelmi rendszerét, Android és iOS operációs rendszerű okostelefonról, tabletről. A Texecom Connect Idővonalán azonnal átláthatja a rendszer eseményeit, vezérelheti az otthoni automatizálás eszközeit, előre beállíthat vezérlési sémákat. A teljes ismertető megtekintéséhez, kattintson IDE

    További információkért keresse kollégánkat ezeken az elérhetőségeken:

    Texecom Műszaki Terméktámogatás +36 30 938-0209 texecom@modernalarm.hu
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A BUD Security Kft. ajánlata
    Olvasta már?
    A BUD Security Kft. ajánlata