Új Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz


Új Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Building Technologies Llc.


A Bosch tűzjelző központok számára fejlesztett Remote Services (távszolgáltatások) terméke a távdiagnosztikát és távkarbantartást elősegítő, IP alapú megoldás, amely nagyban javítja a tűzjelző központok megbízhatóságát és maximalizálja a működési hatékonyságot. A Bosch Remote Services lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára a létesítmények folyamatos távfelügyeletét, valamint a problémák korai észlelését, így az ügyfelek élvezhetik a gyorsabb reakcióidő és rövidebb leállások előnyét.

A Remote Services egy moduláris rendszer, amely három összetevőből áll. A Remote Connect-en (távoli kapcsolat) alapul, amely egy biztonságos internetkapcsolatot jelent a rendszerintegrátor és az ügyfél között, a Bosch Security szervereken keresztül.

A Remote Connect gyorsan és egyszerűen telepíthető, nem igényel speciális IT szakértelmet. A rendszert távolról konfigurálják. Nem csak új tűzjelző központoknál alkalmazható, már meglévő Bosch rendszerekbe is integrálható.
Az RPS (Remote Programming Software, távprogramozó szoftver) alkalmazásával a Remote Connect a helyszíntől függetlenül képes a tűzjelző központ programozását és frissítéseit végrehajtani. Emellett a Remote Connecet huszonnégy órás távfelügyeletet is lehetővé tesz, melynek segítségével egy esetleges üzemzavarra gyorsabban és specifikusabban tudnak reagálni.
Így kevesebb időt kell utazással tölteni, optimalizálva a szerviztechnikusok rendelkezésre állását.

A Remote Connect mellett a Remote Services funkciónak még két további összetevője van: a Remote Maintenance (távoli karbantartás) és a Remote Alert (távoli riasztás).
A Remote Maintenance megelőző karbantartás céljából gyűjti és elemzi a tűzjelző rendszer valós idejű adatait, így a hibákat még az előtt észleli, hogy azok leállást vagy kárt okoznának. A Remote Alert személyre szabott üzeneteket és e-mail riasztásokat küld a szervizcsoport számára, közvetlenül a tűzjelző központból.

Ha többet szeretne megtudni a Bosch új szolgáltatásáról, kérjük, látogassa meg weboldalunkat!
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Cardin sorompók
Olvasta már?
Cardin sorompók