SATEL VERSA – több mint riasztórendszer


SATEL VERSA – több mint riasztórendszer
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel


Bemutatunk egy olyan megoldást, amivel megvédheti lakását, kisebb vagy közepes méretű házát, irodáját vagy más helyiségeit. A VERSA riasztórendszer nemcsak megfelelő és hatékony védelmet nyújt, hanem kényelmet is biztosít családjának, kollégáinak és cége ügyfeleinek. Ezen termékeknek köszönhetően biztonságban tudhat mindent, ami fontos.

Ismerje meg a Satel csúcskategóriás vezérlőit, melyek nemcsak a rendszer mindennapos kezelését könnyítik meg, hanem esztétikus kialakításukkal vonzó alternatívát is nyújtanak.

Kezelje a rendszert igényei szerint!

A VERSA riasztórendszerek kezelőfelületei közül válassza ki azt, amely a legkényelmesebb önnek és szeretteinek. Helyben történő kezeléshez használja a billentyűzetet! Termékajánlatunkban többféle kialakítás található: vezetékes vagy vezeték nélküli, klasszikus gombokkal vagy érintőképernyővel és grafikus felülettel, valamint LCD vagy LED kijelzővel (gazdaságos változat) ellátott modellek. Utóbbival nemcsak a riasztórendszert lehet kezelni, hanem az otthonautomatizálás különböző műveleteit is (pl. világítás, fűtés vagy légkondicionálás vezérlése).

Ezenfelül, a VERSA-LCDR-WH és VERSA-LCDM-WRL modellek közelítőkulcs- és közelítőkártya-olvasóval is rendelkeznek, így a családtagok gyorsabban hozzáférnek a rendszerhez, és kódokat sem kell fejben tartaniuk. Egy VERSA riasztórendszerhez akár 6 kezelő is csatlakoztatható.

Egy érintőkulcs – sok lehetőség

A LED kijelzők információt adnak a rendszer állapotáról. Minden LED-hez hozzárendelhető különböző funkciók állapotjelzése. Például, a piros értesíthet arról, hogy a riasztó be van-e kapcsolva, a sárga arról, hogy a garázsajtó nyitva van-e, a zöld pedig arról, hogy a kerti locsolók működnek-e.

A riasztórendszert lehet távolról is vezérelni. Amennyiben a helyszínen tartózkodsz, használhatsz távirányítót, pl. az APT-100* modellt. Beállítástól függően számos feladatot láthatsz el vele a rendszer élesítésétől/hatástalanításától kezdve a segélyhívásokon át a garázsajtók, redőnyök és árnyékolók vezérléséig. Ennek a távirányítónak van egy olyan funkciója is, mely LED-ekkel igazolja vissza az utasítások végrehajtását. A mindennapi használatot könnyíti, hogy a távirányítón a gombok lenyomáskor világítanak és hangjelzést adnak, és jelzik, hogy a központ megkapta-e az utasítást.

* Az APT-100 távirányító az ABAX kétirányú vezeték nélküli rendszer része, amely számos vezeték nélküli eszközt kínál a VERSA központokhoz.

Távolról, könnyen, megbízhatóan

VERSA riasztórendszeréhez bármikor hozzáférhet. Az okostelefonról elérhető VERSA CONTROL alkalmazás segítségével számos funkció távolról is vezérelhető.

Felügyelje otthona biztonságát bárhonnan! Ezt megkönnyítik a PUSH értesítések, melyek a kezelő által kiválasztott – központra beérkezett – eseményekről adnak információt.

Az okos otthon

A VERSA riasztórendszerrel könnyen végrehajthat mindenféle műveletet, amit az otthonautomatizálás kínál, jelentősen növelve otthona kényelmét. Egyetlen kezelő, kulcs vagy mobilapplikáció segítségével bármikor élesítheti/hatástalaníthatja a riasztórendszert, valamint ki-/bekapcsolhatja a világítást, fűtést és légkondicionálást. Ugyanígy gondozhatja növényeit a locsoló beindításával, továbbá kényelmesen vezérelheti a garázsajtót, kertkaput, redőnyt és árnyékolót.

RIEL Support

A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseivel keresse bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésére állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.





RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken
Olvasta már?
Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken