Új bi-spektrális Hikvision IP CCTV kamera


Új bi-spektrális Hikvision IP CCTV kamera
A Hikvision piacra dobta új, beépített GPU-val (grafikus vezérlő), gépi mélytanulásra (AI/MI) képes, 4 és 6mm-es optikákkal elérhető, a látható fény tartományában működő és hőképalkotó kameraegységgel egyaránt rendelkező (bi-spektrális) csőkameráját.

A 160 x 120 pixeles képfelbontást biztosító DS-2TD2617 – a gyártó információi alapján - rendkívül jónak tekinthető 40 mK-es (0.04°C) termikus érzékenységgel (NETD – hőmérséklet-különbségi zajegyenérték) rendelkezik, mely kiemelkedő részletgazdagságú hőképet eredményezhet; kiegészülve a látható fény tartományában működő képalkotómodul „referencia”-képével. Az új kamera rendelkezik az elődeinél más sikeresen alkalmazott „vegyes megjelenítés” (a hőkamera képének „rávetítése” a hagyományos képalkotó által létrehozott képre), valamint a kép-a-képben funkciókkal. A kamera gépi mélytanulás algoritmusa kifinomult és hatékony viselkedéselemzést biztosít a vonalátlépés/területvédelem/területre be- és kilépés funkciók alkalmazása során. Az intelligens ember/járműazonosítás csökkentheti az állatok/kamera remegése/hulló levelek/stb. kiváltotta téves riasztások számát. A nagyteljesítményű GPU-nak köszönhetően a DS-2TD2617 képes lesz fogadni és futtatni a továbbfejlesztett algoritmusokon alapuló, hatékonyabb VCA (video-tartalomelemző) funkciókat.

Forrás: Hikvision Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Satel Perfecta 64M vezérlőpanel
Olvasta már?
Satel Perfecta 64M vezérlőpanel