Új „nyomkövető” alkalmazás az AXIS Perimeter Defender-ben


Új „nyomkövető” alkalmazás az AXIS Perimeter Defender-ben
Az Axis Communications behatolásjelző video-elemző megoldása (Perimeter Defender) speciális „nyomkövető” (Autotracking) alkalmazással egészül ki, mely lehetővé teszi a PTZ és fix kamerák együttműködését egy hatékonyabb kerítés-/határvonalvédelem érdekében. A fix hő-, vagy hagyományos IP CCTV kamerák áttekintő képén detektált mozgó objektum (személy, jármű) riasztási eseményt generál, melyet a készülék – a pozíció adatokkal kiegészítve – továbbít a PTZ kamera felé.

Ez utóbbiban aktiválódik a nyomkövetés funkció, illetve rá-zoomol a veszélyforrásként értelmezett mozgó objektumra. A PTZ kamera automatikusa úgy állítja be a közelítés (ZOOM) mértékét, hogy valamennyi objektum megjelenjen a rögzített/megjelenített képen, bele értve az esetlegesen felbukkanó (a fix kamera látóterébe kerülő) új személy/jármű is. Az AXIS Perimeter Defender PTZ Autotracking gyártó meghatározott PTZ kameráival kompatibilis és egyetlen fix – PTZ kamera páros együttműködését támogatja. Az új funkció aktiválásához külön licenc szükséges, az AXIS Perimeter Defender licence nem tartalmazza.

Forrás: Axis Communications
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Satel Perfecta 64M vezérlőpanel
Olvasta már?
Satel Perfecta 64M vezérlőpanel