Elsőként a biztonságtechnikai rendezvények sorában


Elsőként a biztonságtechnikai rendezvények sorában
Megtörtént az LDSZ és az Óbudai Egyetem szakmai eseményének mérnök kamarai akkreditációja.

A Magyar Mérnöki Kamara Budapesti és Pest Megyei területi kamarájának Hírközlési és Informatikai Tagozata, valamint az Elektrotechnikai és Épületvillamossági Tagozata szakmai képzéssé akkreditálta (01/05/2019-020) az LDSZ Kft és az Óbudai Egyetem közös szakmai rendezvényét.

A már tradíciónak tekinthető időpontban - február elején, a megszokott helyen (Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar) megrendezésre kerülő LDSZ Biztonságtechnikai Szimpózium; valamint a vele párhuzamosan zajló Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Nemzetközi Tudományos Konferencia együttese olyan szakmai nívót vetített előre, mely a Mérnöki Kamara elismerését is kivívta. Mint azt a szakma és a Mérnöki Kamara hiteles ismerői kifejtették, egyértelműen ez az első alkalom, hogy egy kifejezetten vagyonvédelmi-biztonságtechnikai témájú képzés megkapja a Kamara akkreditációját. Mivel az idén, az előadások fontosságára tekintettel, a rendezvény közel egész napossá vált, a Mérnök Kamarai tagok számára kötelező 6 órás továbbképzés akár már 2019. február 8-án megvalósítható.
Az idei szimpózium fókuszában az okos városok biztonságát érintő kérdések állnak. Ennek keretében bemutatkoznak az LDSZ Kft kínálatában megjelenő, legkorszerűbb integrált megoldások, első sorban a gyártók hazai és külföldi fejlesztési vezetőinek tolmácsolásában.

Az Óbudai Egyetem, a Doktoranduszok Országos Szövetsége, a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesület, az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. és a T.E.L.L. Kft. szervezésében, a szimpóziummal egy időben, immár 4. alkalommal kerül megrendezésre az Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Nemzetközi Tudományos Konferencia, melynek fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a biztonságtechnika területén egy újabb forradalom küszöbén állunk. A technológia fejlesztések felpörgő üteme, azok követése komoly kihívások elé állítják a biztonságtechnikai szakma egészét. Ami 2018-ban még csak vízió volt (és az LDSZ Szimpóziumon már szó volt róla), 2019-re valósággá vált. A megvalósult fejlesztéseken túl a jövő víziói is megismerhetővé válnak február 8-án. Egyetemi kutatók és nemzetközi cégek vezetői ismertetik elméleti kutatásaik eredményeit, a fejlődés lehetséges irányait, valamint a már most is elérhető újdonságokat.

Akár a biztonságtechnikát, akár az Okos Városok témakörét vesszük górcső alá, a technológia mellett, 2018. május 25-e óta a jog még kiemeltebb szerepet játszik. Már a tervezés időszakában is kiemelt szerepe van a lassan 1 éve hatályba lépő GDPR-nak. A jogászok mellett a tervezőmérnökök számára is többlet feladatot jelent, hogy a megvalósítani kívánt rendszer harmonizáljon az adatvédelmi előírásokkal. Az idei szimpóziumon az egyik leghitelesebb forrásból (Dr. Kulcsár Zoltán) kaphatnak segítséget a rendezvény résztvevői.
2019. február 8-a minden, a jövő iránt fogékony szakember számára emlékezetes dátum maradhat!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Inim Prime behatolásvédelmi központok
Olvasta már?
Inim Prime behatolásvédelmi központok