Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok

Integrált biztonsági megoldások

Bosch B és G sorozatú behatolásjelző központok
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A Bosch B és G sorozatú központokat úgy tervezték, hogy könnyen integrálhatók legyenek a beléptető és az IP videorendszerekhez. A teljes körű biztonsághoz csupán egyetlen rendszert kell megismernie, használnia és fenntartania. Így a telepítési, karbantartási és az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.
A portfólió számos központot tartalmaz a kis, közepes és nagyobb méretű alkalmazásokhoz, az önálló kiskereskedelmi egységektől kezdve a nagyobb létesítményekig, mint pl. az irodaházak, raktárak. A B és a G sorozatú központok segítségével a felhasználó akár 32 belépési pontot, 599 zónát és 2000 felhasználót képes kezelni. Mi több, ezek a központok kompatibilisek a korábbi perifériákkal, így költséghatékony módon frissítheti meglévő rendszereit. Hello! Hola! Bonjour! Olá! Nǐ hǎo! A rendszer szövegei és üzenetei egyszerűen megjeleníthetők angol, spanyol, francia, portugál, lengyel, olasz, görög, kínai vagy magyar nyelven. Automatikusan vált a nyelvek között, csökkentve a hibák és téves riasztások számát. Egyszerű rendszerhasználat a Remote Security alkalmazás segítségével Az ingyenes Remote Security Control alkalmazás segítségével a felhasználó távolról vezérelheti biztonsági rendszerét. Az alkalmazással bezárhatja vagy kinyithatja az ajtókat, élesítheti vagy hatástalaníthatja azt, valamint ellenőrizheti annak állapotát. Megtekintheti az előre beállított riasztásokat, és a központhoz integrált Bosch IP kamerák élő képeit is – mindehhez nincs másra szüksége, mint egy iOS/Android mobiltelefonra vagy táblagépre. A rendszer, amely találkozik az Ön igényeivel A Bosch B és G sorozatú központok a biztonsági elemek széles skálájával integrálódnak, amelyek egyedi megoldásokat hoznak létre bármely alkalmazás számára. Kompatibilisek számos kezelővel, IP-kamerával, beléptető olvasóval, füstérzékelővel, behatolásjelzővel és vezeték nélküli adóval Kezelők széles választáka áll rendelkezésre A programozható szöveggel testre szabhatja a kezelőegységet, hogy a lehető legteljesebb információt szolgáltassa a különböző eseményekre adott válaszok során Kötöttségek nélkül A rendszerhez vezetékes és vezeték nélküli eszközök egyaránt csatlakoztathatók. A Bosch RADION komponens-opciók kiemelkedő lefedettséget, megbízhatóságot, rugalmasságot és az akkumulátor hosszú élettartamát biztosítják, maximális biztonságot nyújtva minimális kényelmetlenséggel és költséggel. Legyen mindig képben A Bosch által gyártott IP-kamerák széles skálája közvetlenül integrálható a központokhoz. A kompakt kamerák ideálisak a jól megvilágított beltéri területeken, de a gyengébben megvilágított vagy kültéri alkalmazásokhoz is van megfelelő kameránk, amely kiváló képminőséget biztosít rossz fény- vagy egyéb előnytelen környezeti feltételek mellett is. Rugalmas, megbízható riasztási jelzések Az Ethernet, USB és plug-in kommunikációs modulok egyszerűsítik a központi állomás jelentéskészítését, a személyes értesítéseket és a távprogramozást. A beépített telefon és a kommunikációs modulok egyszerűsítik a kommunikációt, és lehetővé teszik az egyszerű telepítést és a jövőbeli frissítést. A központok támogatják mind az aktuális, mind a jövőbeli internetes protokollokat – IPv4 és IPv6 -, így készülve fel a jövőbeli technológiai változásokra és a folyamatos működésre.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Na, ez kell nekem!
Olvasta már?
Na, ez kell nekem!