Megszűnő 2N termékek


Megszűnő 2N termékek
A 2N újra bizonyítja, hogy a legmodernebb technológiák elkötelezettje. Időről időre kivezetnek a piacról korszerűtlen ítélt modelleket. Most 3 régebbi terméktől válik meg a cseh gyártó: a 2N EasyGate UMTS USB, a 2N OfficeRoute és a 2N SmartGate UMTS 501448E sorszámú változatát nem gyártja többé.

A világcég az elmúlt években egyre inkább áthelyezte a hangsúlyt az IP intercomok és beléptetőrendszerek értékesítésére, így fokozottabban ezekre a termékköre koncentrál a fejlesztés során. Persze a többi terület korszerű kialakítására is odafigyelnek, így a most megszűntetett három termék kapcsán sem hagyják választás nélkül a vevőket.

2N EasyGate UMTS USB vs. 2N EasyGate PRO

A megszűnő 2N EasyGate UMTS USB alternatívája a 501328E számmal ellátott 2N EasyGate PRO lehet. Ez a termék továbbra is megtalálható kínálatunkban.



















2N OfficeRoute vs. 2N Voice Blue Next

Hasonlóképpen, a 2N OfficeRoute is helyettesíthető más 2N termékekkel. A mobil VoIP-GSM átjáró funkciót a 2N VoiceBlue Next termék nyújthatja a továbbiakban. SMS küldéshez a továbbiakban is használhatók a kínálatunkban megtalálható ISDN BRI mobil adapterek, a ISDN PRI mobil adapterek és az IP mobil adapterek.



















2N SmartGate UMTS 501448E vs. 2N SmartGate UMTS 501458E

A 2N SmartGate UMTS egyik verziójának, a 501448E számmal ellátott terméknek az értékesítése szintén megszűnik. Folytatódik viszont az 501458E-es sorszámú változat gyártása, amely szintén tartalék tápegységgel rendelkezik.



















Az analóg EasyGate megmarad!

Bár külsőben nagyon hasonlít egymáshoz a két eszköz, az EasyGate analóg eszközei, így az 501313E és a 501313E megmaradnak, és továbbiakban is megvásárolhatók!



















A megszűnt termékek értékesítése és technikai támogatása hivatalosan 2019. január 31-én véget ért.
További információért keressék kiemelt termékmenedzserünket!

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36 (1) 452 2647

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában