Comelit

Hatékony megoldás az igazán nagy kihívásokra

Comelit
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Comelit Group S.p.A.


Az olaszországi székhelyű Comelit 1956-ban kezdte meg pályafutását a kaputelefonok piacán. A kiváló minőségű termékeknek és folyamatos innovációnak köszönhetően a cég előkelő helyet szerzett magának a kaputelefonok világában.

A fejlesztések során a hagyományos, többvezetékes rendszereket felváltotta a kétvezetékes rendszer, melynek köszönhetően a telepítés sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá vált.

Mire elég két vezeték?
A Comelit rendszerek mindössze két vezetéket igénylő rendszerei széleskörű felhasználási lehetőséget kínálnak!
Az olasz gyártó kaputelefonjainak hatékonyságát és minőségét számos referencia igazolja.

A Comelit megoldásai kisebb családi házak egygombos rendszereitől egészen a kisebb város méretű épülettömbök kaputelefon hálózatáig egyaránt alkalmazhatók.


A kétvezetékes rendszerek fő tulajdonsága, hogy mind az eszközök tápellátása, mind pedig a kommunikáció azonos két éren halad. A kültéri eszköz és a legtávolabbi eszköz között csupán egy gerinc vezeték szükséges, amiből különböző modulok segítségével lehet leágazni az épület sajátosságainak megfelelően.

Maximális kiépítésben akár 120.000 lakás integrálható egyetlen rendszerbe kétvezetékes kialakítással. A TOP rendszernek köszönhetően ugyanis a teljes rendszer felosztható 500db zónára, ahol zónánként 240 lakás címezhető meg.

A kültéri és a legtávolabbi beltéri egység között akár 1200 méteres vezetékhossz is lehetséges, hiszen erősítő modulok használatával a kommunikáció emellett a távolság mellett is megbízható marad.

A VIP [Video Internet Protocol] rendszer pedig ennél is többet nyújt,
hiszen IP alapon korlátlan számú eszközt adhatunk a rendszerhez a köztük lévő távolságtól függetlenül. A rendszer teljes mértékben TCP/IP alapokra épül, így megvalósítható az eszközök adatátvitele UTP kábelen, optikai kábelen, vagy akár rádiós adatátviteli eszközökön is.

A fejlődés folyamatos és előremutató, ennek eredményeképpen a tavalyi évben megjelent a kétvezetékes rendszerben is alkalmazható wifis beltéri egység, mely a kültéri egységgel két vezetéken kommunikál, míg vezeték nélkül a hálózatra illesztve képes a hívások mobiltelefonra történő továbbítására is. A kétvezetékes 6741W Wifis beltéri egység kompatibilis minden eddigi kétvezetékes Comelit kaputelefon rendszerrel, így mára már akár a tömbházakban is megvalósítható a kaputelefonok mobiltelefonos elérése.

Így olvad össze az analóg és az IP rendszerek világa, létrehozva a hibrid rendszereket.

Legyen szó bármely rendszerről, a Comelit a minőséget és a kényelmet - ahogy a Power biztonságtechnika az ügyfelei igényeit - mindig szem előtt tartja! Nagyobb rendszerek létesítéséhez szükséges eszközök listájának összeállítása esetén ezért regisztrált partnerünkként mindig számíthat ránk


Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka