Okos wifi kamera szett az AMIKO HOME kínálatában


Okos wifi kamera szett az AMIKO HOME kínálatában
Idén tavasszal új, okos wifi kamerás szettel bővült az AMIKO HOME kínálata. A 2 Megapixeles vezetéknélküli okos kamerákból álló szett extra funkciókkal van ellátva. A szettben mozgásérzékelővel, füstérzékelővel, valamint szirénával ellátott kamerák és egy wifis rögzítő található. Az új szett az AMIKO LOOK applikációval működik.

Az új okos wifi kamera szett otthoni felhasználáshoz biztosít extra védelmet. Az előre konfigurált rendszer telepítése egyszerű és gyors. A 2 Megapixeles wifis kamerák műanyag házas egyedi formájukkal és extra tudásukkal kiváló megoldást biztosítanak egy családi ház, lakás vagy iroda számára.

Az előre konfigurált szett tartalma:
  • 2 db PIR mozgásérzkelős wifi kamera (2 Megapixel)
  • 1 db füstérzékelős wifi kamera (2 Megapixel)
  • 1 db beépített szirénás wifi kamera (2 Megapixel)
  • 1 db wifi rögzítő
  • A beépített szirénás kamera sípol, amikor a kamera képen állapotváltozás (mozgás) történik. A füstérzékelős kamera riasztást ad le, amikor füstöt érez, a PIR mozgásérzékelős kamera szintén riaszt, amikor mozgást érzékel. Valamennyi kamera riasztása a beépített szirénás kamera szirénájával jelzi az eseményt és a mobileszközre értesítést küld az applikáción keresztül. Az előre konfigurált rendszer fizikai telepítése egyszerű és rendkívül gyors, mindössze néhány percet vesz igénybe. Ezután következnek a szoftveres beállítások a rögzítőn keresztül a mozgásérzékelő, riasztó és füstérzékelő funkciókhoz, ami egy kis rutinnal szintén néhány perc alatt beállítható. A megbízható működés érdekében beüzemeléskor érdemes a kamerák funkciónak érzékenységét megfelelően beállítani.

    Az új okos wifi szettek a bolt@amikoshop.hu email címen vagy a www.amikoshop.hu webshopon keresztül rendelhetőek.
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Látni és hallani
    Olvasta már?
    Látni és hallani