Dahua-VTK-VTO2000A-2-VTH1550CHW-2


Dahua-VTK-VTO2000A-2-VTH1550CHW-2
Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: DAHUA Technology


Önnel is előfordult már, hogy a helyszínen derült ki, hogy a korábban, a kapuhoz kihúzott UTP kábelből „csak” 1-2 érpár a szabad? Ilyenkor a kétvezetékes IP video kaputelefon lehet a megoldás.

 • HD CMOS kamera
 • 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyő, felbontás 800 × 480
 • IPC felügyelet (VTNC3000A szükséges, a KIT része)
 • Integrált riasztó központ
 • 2-ajtós vezérlés
 • Távoli intercom mobilalkalmazással (VTNC3000A      szükséges, a KIT része)


 • Mindössze 2-2 vezetéken működik a kültéri és beltéri eszköz. A KIT tartalmaz 1 VTO2000A-2 kültéri modult, 1 VTH1550CH-W2 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyőt, 1 VTNC3000A-t, 1 db tápegységet a VTNC-hez, és 1 esővédőt a VTO-hoz. Ezekkel az eszközökkel egy használható és nem utolsósorban mutatós video kaputelefon telepíthető egy egylakásos házba. Ha a VTNC-t internethez csatlakoztatja, a csengetéssel egy időben PUSH üzenet érkezhet a (Andorid/Iphone) mobilra telepített, ingyenes DMSS Plus alkalmazásra. Ezen keresztül 2 irányú beszélgetés, egyirányú videó, illetve azonnali zárnyitás lehetséges. A kültéri modul alap kiépítésben 1 zárnyitó kimenetet tartalmaz, de a külön megvásárolható DEE1010B RS485 konverterrel plusz 1 zárnyitás valósítható meg.

  Lehetőség van akár meglévő IP kamerák képének a beltéri kijelzőn történő megjelenítésére, max 5 percig. A beltéri modul tartalmaz egy egyszerű riasztó központot is, melynek 6 zónabemenete és egy riasztási kimenete van. A bemenetekre vezetékes érzékelők köthetőek (pl. mozgás, nyitás, üvegtörés, füst, vízfolyás érzékelők) A riasztó 4 módot támogat, Otthoni, Távozó, Alvó, Egyedi)
  A beltéri kijelzőbe microSD (max. 32GB) kártyát helyezve, videó üzenetet lehet hagyni, ha a kintről érkező csengetésre nincs válasz. A kültéri modul rozsdamentes acél felhasználásával készült, IP54, IK07 védettséggel.
  A maximális kiépítés 4 eszközt tartalmazhat.

  Bullás Gábor
  bullas.gabor@novosec.hu

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
  Olvasta már?
  A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai