Új Hikvision IP videokaputelefon-rendszer


Új Hikvision IP videokaputelefon-rendszer
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision második generációs IP video-kaputelefonjai képesek nagy felbontású képalkotásra, rugalmas, moduláris kialakítással rendelkeznek, így nem csupán az otthon biztonságát növelik, de felépítésükből fakadóan az egyéni igényeket is ki tudják elégíteni.

A második generációs IP video-kaputelefonok a belépési pont felügyeletét és vezérlését segítik elő. Az eszközök kiválóan használhatók lakások, közintézmények és vállalkozások támogatására/védelmére. A rendszer része a moduláris kültéri egység és a több különböző kialakításban elérhető beltéri egység, amelyek könnyen telepíthetőek. A beltéri egység koncepciója elnyerte a Red Dot dizájn díjat is.

A moduláris kültéri egység esztétikus kialakítású, és számos kiegészítő funkcionális modult is tartalmazhat (pl. névtábla, billentyűzet, kártyaolvasó, kijelző, üres modul stb). A felhasználó az eszközt igény szerint konfigurálhatja.

Főbb jellemzők:
 • Moduláris kialakítás a széleskörű felhasználhatóság érdekében
 • 2 MP 180°-os, nagylátószögű panorámakamera
 • WDR és éjjellátó technológia


 • A kültéri egységre szerelt 2 MP 180°-os, nagylátószögű panorámakamera nagy felbontású videót készít, a WDR és éjjellátó technológiája pedig biztosítja, hogy bármely napszakban tiszta képet kaphassunk az eszköztől.

  Ezenkívül a második generációs IP video-kaputelefonok standard PoE-kompatibilisek, könnyen telepíthetőek és egyszerűen kezelhetőek, továbbá rugalmasan illeszthetők CCTV rendszerekbe is. Ha valaki az ajtóhoz lép, a mozdulatait (pl. csengő megnyomása, kártya lehúzása vagy akár az eszköz elleni támadás) a kamera érzékeli és automatikusan megkezdi a rögzítést. A felvételeket a rögzítő (DVR vagy NVR) tárolja. Az eszköz képes felügyelni az épületbe vagy más, érzékeny területre való belépést, valamint más kültéri eseményeket, így megvédhetjük értékeinket az illetéktelenektől.

  RIEL Support

  A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
  Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között,
  a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák
  Olvasta már?
  Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák