2N IP/LTE VERSO

Bemutatkozik az intercom szupersztár!

2N IP/LTE VERSO
A 2N beléptetőrendszeri sokkal összetettebb feladatokra hivatottak, mint elődeik. Az egyszerű kaputelefonok helyébe moduláris IP/LTE intercomok léptek, a beléptető egységek access contoll unitokká váltak, a beltéri egységek dizájnos tabletté formálódtak, amelyek akár felhőben is képesek kommunikálni a többi eszközzel. Az intercomok szupersztárja, a RedDot és CEDIA díjas Verso e csodálatos, új világ kapujának őre.

2N IP Verso – moduláris, időtálló és szép

A cseh 2N Verso intercomjai a moduláris felépítés iskolapéldái. A díjnyertes formatervezés egy 3 „rétegből” felépülő, világklasszis hardware készülékcsaládot foglal magába.


A rendszer „Main unit”, azaz fő egység, „Modules” – modulok és „Frames” – keretek kombinációján alapul.IP vagy LTE?

A Verso „IP”, azaz vezetékes IP alapú és „LTE”, mobil internetes adatkapcsolati megoldásokkal vásárolhatók meg, attól függően, hogy a bejárat/kapu milyen kiépítettséggel rendelkezik. Írásunkban mi a 2N IP Verso-ra fogunk hivatkozni, de a termékjellemzők az IP és az LTE készülékeknél lényegében hasonlók.Modularitás

A kétféle (kamerás és kamera nélküli) Main unit megvásárlásával valójában egy szabványos portokkal ellátott „alaplapot” vásárolunk meg, amelybe tetszés szerint ültethető 17+1 modul közül választhatunk, és szabhatjuk személyre Versonkat, 6 féle kerettel, két színben. A 2N a modularitásnak köszönhetően sorban adja ki az újabb igényeknek megfelelő modulokat. Így nemrég dobta piacra a kettős beléptetési kontrollt lehetővé tevő, ún. kombinált moduljait, amelyek 2019-től az Access Unit 2.0-nak nevezett beléptető egységekben is ott lapulnak. Ezek egyszerre képesek akár Bluetooth és RFID vagy Touch Keypad és RFID vagy két sávos RFID (125kHz-es és 13.56MHz-es) hitelesítéssel működni, kedvezőbb áron. Az efféle kombinációk kiterjesztésével a modulok száma a közeljövőben akár meg is duplázható. Egy épületmodernizáció során pedig olyan beléptetőtechnológiára lehet viszonylag olcsón váltani a korábban telepített Versokra építve, amelyről nemrég még álmodni sem mertünk.
A Verso így kívánság szerint felszerelhető:

 • Bluetooth technológiával
 • Érintőkijelzővel
 • Ujjlenyomat leolvasóval
 • 11 gombos, sorszámos billentyűzettel
 • 5 gombos panellel
 • RFID kártyaolvasóval
 • indukciós hurokkal és piktogramokkal ellátott modullal

 • és ezek kombinációival.

  További előnyök és lehetőségek

  MY2N - TÁVOLI KONFIGURÁLÁSI LEHETŐSÉG (havidíj ellenében)


  A készülék távolról is elérhető a biztonságos My2N felhő kapcsolat révén, így idő és pénz takarítható meg. Nem feltétlen kell kiszállni a helyszínre a készülék beállításához.

  SZABOTÁZS-KAPCSOLÓ (OPCIONÁLIS)
  A 2N IP Verso egy olyan szabotázskapcsolóval is felszerelhető, amely érzékeli a készülék jogosulatlan felnyitását.  KAMERA IR MEGVILÁGÍTÁS

  Még teljes sötétségben is látható, ki áll az ajtó előtt. Ráadásul a kamera rejtve van a betolakodó elől.


  A BIZTONSÁGI RENDSZER, CCTV és VMS INTEGRÁLÁSA

  Könnyen csatlakoztathatja a 2N IP Verso-t a meglévő biztonsági rendszeréhez, és növelheti a védeni kívánt épület biztonságát. A 2N IP Verso ezen kívül könnyen integrálható meglévő CCTV vagy video felügyeleti rendszerbe is.  HIGH-TECH BELTÉRI EGYSÉG KÍNÁLAT

  A 2N IP Verso tökéletesen kompatibilis a szintén RedDot díjas, tűzálló, rendkívül strapabíró, fekete és fehér színben gyártott 2N Indoor Touch és a legújabb, kompaktabb 2N Indoor Talk beltéri egységekkel.


  SZÁMÍTÓGÉPEN, MOBILON ÉS TABLETEN IS HASZNÁLHATÓ KEZELŐSZOFTVER

  A 2N IP Verso és a köré telepített rendszer kezelése és felügyelete pofonegyszerű a 2N saját fejlesztésű szoftvereivel, melyek mobil eszközökön is használhatók.


  ALKALMAS A HALLÁSKÁROSULTAK SZÁMÁRA IS

  A készülék felszerelhető indukciós hurokkal és piktogramokkal ellátott modullal, amely alkalmas a halláskárosultakkal való kommunikációra.


  MOBIL ÉS A TABLET FELHÍVÁSA (MY2N előfizetés szükséges)
  A 2N IP Verso képes mobiltelefon vagy táblagép felhívását kezdeményezni a helyi wi-fi vagy mobil hálózaton keresztül.


  EMAILES KÉPKÜLDÉS (CSAK KAMERÁS KÉSZÜLÉKNÉL) (licence köteles)
  A 2N IP Verso lehetővé teszi, hogy a készülék kamerája pillanatképet készítsen a látogatóról, amely azonnal e-mailben továbbítható a hívás ideje alatt.

  SIP TÁMOGATÁS SZERVER NÉLKÜL
  A SIP protokolltámogatás megkönnyíti a 2N IP Verso és IP telefonok összekapcsolását, anélkül, hogy csatlakozni kellene a szerverhez.

  A Young B.T.S. széles körű támogatást és segítséget nyújt a megfelelő eszközök, main unitok, modulok, keretek kiválasztásában, telepítésében, üzemeltetésében, karbantartásában, hogy a megfelelő 2N IP Verso készülék szolgálja hosszú éveken keresztül hűségesen tulajdonosát. A termékkel kapcsolatban további információkért keressék bizalommal termékmenedzserünket:

  Nagy Lajos
  termékmenedzser
  nagy.lajos@young.hu
  +36 (30) 819 2647

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  HID Signo Express & Seos Essentials
  Olvasta már?
  HID Signo Express & Seos Essentials