Hikvision 4MP DarkFighterX

Még nagyobb felbontással és AI technológiával

Hikvision 4MP DarkFighterX
Forgalmazó: Hikvision Hungary Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision, a világ vezető innovatív biztonságtechnikai termékeket és megoldásokat gyártó cége kiadta új 4MP hálózati IR PTZ kameráját (DS-2DF9C435IH-DLW). Az elődjénél kétszer nagyobb felbontással rendelkezvén, az új kamera még tisztább képet ad, akár sötét helyeken is.

A Hikvision 2017-ben bemutatta a DarkFighterX technológiát, mely az emberi szem működéséből nyert inspirációt: egy érzékelőt használ az objektumok színének feldolgozására, egy másik pedig a fényerő információkat dolgozza fel. A kamera ezután a két képet egyesíti, így egy színes,tiszta és világos képet készít. Ez a technológia továbbfejlődött –nagyobb felbontással, okosabb esemény-észleléssel rendelkezik, valamint elég tiszta képpel, hogy lehetővé tegye az arcfelismerést a jövőben.
Az új DarkFighterX kamera a 4 megapixeles felbontás eléréséhez 1/1,8 ”-es szenzort alkalmaz. Ez a „HD-t túlszárnyaló” kép kétszer nagyobb mennyiségű adatot hordoz, mint a 2 MP modell. A kamera 0,0005 lux fényerőig képes színes képet készíteni. Az erős képalkotási képességnek és a HD-t túlszárnyaló felbontásnak köszönhetően a jövőben az arcfelismerés is lehetséges lesz, még félhomályban is.

A gyanús események hatékony észleléséhez a Deep Learning technológiával ellátott intelligens kamerák mostantól többet kínálhatnak, mint valaha. Az intelligens esemény-észlelés a behatolásérzékelés és a vonalátlépés észlelés számos biztonsági rendszer része. Ezért elengedhetetlen, hogy a kamerák több adatot kapjanak az automatikus válaszok indítása előtt. Az összes információ attól függ, hogy hány képpontot tud nyújtani a kép, ezért minél minél több a képpont, annál jobb.

Az új DarkFighterX kamera 35x-ös optikai zoommal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az új kamera 260 méteren belül képes egy egy méter hosszú objektumot azonosítani 250 pixel felbontásban. Az digitális zoom 16x-os.
A kamera automatikus ablaktörlővel is rendelkezik, hogy az esős napokon jobb képet biztosítson. Ezenfunkciót a beépített esőérzékelő biztosítja automatikusan.

Egyéb jellemzők:

 • 120 dB WDR, 3D DNR, Kromatikus ködmentesítés- H.265+/H.265 tömörítés
 • Rapid fókusz
 • Akár 250m IR távolság Smart IR-rel
 • IP67.


 • A DarkFighterX sorozatú kamerák olyan kültéri, gyengén megvilágított környezetek megfigyelésére lett megalkotva, amelyek 24 órás színes felvételeket igényelnek, mint például utcák, folyók, erdők, utak, vasutak, kikötők, terek és parkok.

  Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Axis Q9307-LV
  Olvasta már?
  Axis Q9307-LV