Uniview – PixelSense technológia már az Easy szériában is


Uniview – PixelSense technológia már az Easy szériában is
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview


Az Uniview az IP video-megfigyelés úttörője. Az Uniview mára elérte, hogy Kína 3., míg a világon a 6. legnagyobb gyártójának mondhatja magát a video-megfigyelő rendszereket előállító cégek között.

Az Uniview az IP video-megfigyelés teljes spektrumán kínál termékeket, beleértve az IP kamerákat, NVR-eket, IP tárhelyeket, dekódereket, billentyűzeteket, monitorokat, switch-eket és hálózati kábeleket. Az Uniview lefedi a teljes vertikális piacot, vagyis a kereskedelmi-, épület-, ipari-, oktatási-, városi szegmensben is kínál megoldásokat.

Az Uniview célja, hogy a video-megfigyelés területén vezető szerepet töltsön be világszinten is, amellyel hozzájárulhat egy biztonságosabb jövőhöz.

PixelSense Technológia

A PixelSense Technológia az Uniview szabadalommal védett technológiája a Nappali és Éjszakai üzemmód váltásra az IP kamerákban.

A hagyományos hardver kiegészült egy optikai csatlakozóval, amely képes érzékelni annak a helynek a megvilágítottságát, amelyben a kamera telepítve lett. Azonban még így is előfordulhatnak hibák a Nappali és Éjszakai üzemmód váltásában, amennyiben a telepítés környezete és a rögzített kép megvilágítottsága eltér egymástól.

Az Uniview PixelSense technológiája lényegesen pontosabb ennél. Szenzorral érzékeli a rögzített kép helyének megvilágítottságát, így biztosítva a helyes üzemmód megválasztását az adott fényviszonyoknak megfelelően. A PixelSense technológia nem a hagyományos hardveres érzékelőkre hagyatkozik, hanem szoftveres úton állapítja meg, hogy mikor szükséges Éjszakai üzemmódra váltania, ezáltal lényegesen kisebb a téves üzemmód-kapcsolások száma.



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera