IF DESIGN AWARD győztes lett a 2N Indoor Talk


IF DESIGN AWARD győztes lett a 2N Indoor Talk
Az otthonokba felszerelt beléptető eszközök vásárlása során nem csak a technológiát, hanem a látványt és a luxus élményét is megvásároljuk. A 2N Indoor Talk nem véletlenül nyert el rangos nemzetközi design díjat, hiszen egyszerre ötvözi a XXI. századi technológiát a korszerű belsőépítészeti elvárásokkal.

Az iF DESIGN AWARD versenyt a független iF International Forum Design GmbH szervezi. Világszerte több mint 6400 terméket regisztrálnak a megmérettetésre a gyártók, fejlesztők. A bíráló testület 64 független formatervezési szakértőből áll, akik nemcsak a termékek kinézetét értékelik, hanem a kifinomultságukat, az egyediségüket, az ergonómiájukat, a gyakorlatiasságukat és a környezetvédelmi előírásokat is.

A 2N Indoor Talk üvegfelülete, háttérvilágítású ikonjai és egyszerű kezelhetősége miatt szinte vonzotta a testület tagjainak szemét. Különösen népszerű volt a bírák körében a testreszabhatósága. A végfelhasználók kiválaszthatják a háttérvilágítás intenzitását vagy a csengőhang típusát, vagy aktiválhatják a „Ne zavarjanak!” funkciót, esetleg a szülői zárat, amely megakadályozza a gombok megnyomását. A díjnyertes 2N Indoor Talk most már bemutatható az iF Design logóval, amely a világ legjobb tervezőinek termékeit illeti meg.
A tavaly szeptemberben debütált 2N Indoor Talk - akárcsak nagyobb társa a 2N Indoor Touch is – megtalálható kínálatunkban:


2N Indoor Talk - 91378401 - beltéri egység, fekete
2N Indoor Talk - 91378401WH - beltéri egység, fehér

Nagy Lajos
nagy.lajos@young.hu
+36(30)819 2647

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Kibővült a RIEL Logisztikai Központja
Olvasta már?
Kibővült a RIEL Logisztikai Központja