Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a Polon-Alfa

Új név, új lehetőségek, változatlan elkötelezettség

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a Polon-Alfa
2019. márciusától Polon-Alfa Magyarország Kft. néven működik tovább a Polon-Alfa rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, az Astal Security Technologies Kft. A hazai tűzvédelmi piacon évről-évre ismertebb és sikeresebb képviselet tulajdonosa, vezetése és felkészült szakembergárdája nem változik, az viszont igen: új lehetőségek sora nyílik meg azzal, hogy a cég még szorosabbra fűzte kapcsolatát a nagy múltú, lengyel gyártóval.

Fél évtizeddel ezelőtt lépett színre a hazai biztonságtechnikai piacon az Astal Security Technologies Kft., a lengyel Polon-Alfa termékek kizárólagos értékesítője, és azóta sikertörténetet ír. A kezdetektől dinamikusan bővül a cég ügyfélköre, így mind többen ismerhetik és tapasztalhatják meg a tűz- és füstjelzésben világszínvonalú eszközöket, rendszereket fejlesztő és gyártó Polon-Alfa termékeit. A hazai képviselet és a lengyel gyártó egyaránt a lengyel AAT Holding cégcsoporthoz tartozik, de a közelmúltban még szorosabbá vált kapcsolatuk: 2019. márciusától az Astal Security Technologies Kft. felveszi a gyártó nevét, és Polon-Alfa Magyarország Kft. néven működik tovább.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a több mint hat évtizedes tapasztalattal rendelkező lengyel vállalat nevét viselheti képviseletünk. Ugyanakkor sokkal többről van szó, mint egyszerű névváltozásról, hiszen új lehetőségek sora nyílik meg partnereink előtt azzal, hogy a gyár leányvállalataként folytathatjuk munkánkat" – fogalmazott Mányi János, a hazai képviseletet a kezdetektől irányító, már Polon-Alfa Magyarország Kft. néven működő társaság ügyvezető-igazgatója.

Mint elmondta, eddig is nagy hangsúlyt fektettek partnereik projekttámogatására, ezután pedig még több lehetőség nyílik erre. A gyár leányvállalataként ugyanis az eddiginél is több olyan információhoz, tapasztalathoz jutnak, amelyre az elmúlt bő hat évtizedben tett szert a tűzjelzőrendszerek gyártása során a Polon-Alfa. További előny, hogy a magyarországi leányvállalat szakértői újabb továbbképzéseken vehetnek részt, így a lehető legaktuálisabb információk birtokában, a legfelkészültebben segíthetik a Polon-Alfa Magyarország Kft. ügyfeleit.
Mányi János kiemelte, előrelépés az is, hogy már nem csupán beszerzési partnerként állnak ügyfeleik rendelkezésére: komplex biztonságtechnikai rendszerekben gondolkodva találhatják meg a legjobb megoldásokat. Mindezen túl a változások hozadéka az is, hogy a legextrémebb megrendelői igényeket is gyorsan teljesíthetik, és tovább bővíthetik a már eleve tekintélyes méretű raktárkészletet.

A gyártó és a képviselet közötti kapcsolat szorosabbá fonódása fontos azért is, mert az egyértelmű üzenet a hazai piacnak: a Polon-Alfa tovább erősítette magyarországi jelenlétét, partnerei hosszú távra tervezhetnek a lengyel rendszerekkel.

Noha a képviselet neve új, van, ami nem változott. Továbbra is magasan képzett, professzionális szakembergárda várja az ügyfeleket, és ugyanazzal a mély elkötelezettséggel keresik a partnerek számára az ideális megoldásokat, mint korábban – legyen szó akár csak néhány érzékelőről vagy nagy, több ezer érzékelős rendszerről, iparcsarnok, hétszintes irodaház netán vasúti létesítmény biztosításáról. Változatlan az is, hogy a képviselet marad a komplex rendszerek szakértője: a tűz- és gázérzékelés, füstelvezetés mellett a kínálatban továbbra is megtalálható a Veno integráció, a Novus CCTV, a Kade beléptetőrendszer, valamint a Texecom riasztórendszer.

Mányi János hangsúlyozta, hogy változatlan a szolgáltatások fejlesztése iránti elkötelezettségük is: azután, hogy megnyitott debreceni képviseletük, a Polon-Alfa Magyarország Kft. bővíti budapesti központját és raktárát. Ez az elkötelezettség hagyományosnak mondható a Polon-Alfa cégcsoportban: a több mint hatvan évvel ezelőtt alapított vállalat mindig is nagy hangsúlyt helyezett az innovációra, a fejlesztésre. Ezért alakítottak ki az elsők között ultramodern, saját tűztesztelő kamrával is felszerelt fejlesztőrészleget, ezért szerezhették meg már húsz évvel ezelőtt az ISO 9001 minőségirányítási tanúsítványt majd később a NATO NCAGE minősítést, és ezért döntöttek nemrégiben úgy, hogy új gyárat építenek a lengyel Bydgoszcz városában. Ennek az elkötelezettségnek köszönhető, hogy már évente több mint negyedmillió tűzjelző érzékelőt, ötezer tűzjelző és RWA központot gyárt a vállalat.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Letöltötte már a Milesight CMS legújabb verzióját?
Olvasta már?
Letöltötte már a Milesight CMS legújabb verzióját?