Új kültéri, monokuláris kézi hőkamera


Új kültéri, monokuláris kézi hőkamera
A Hikvision forgalomba hozta új, kültéri, monokuláris kézi hőkameráját. Ez a sorozat (DS-2TS03) a természet kedvelőinek (túrázók, madárlesők és vadászok) készült, hogy éjszaka és rossz időjárási körülmények között is „láthassák” az erdő lakóit.

Az optika kristálytiszta képeket küld a kamera 1024x768 felbontású OLED kijelzőjére. A sorozatban három – 15, 25 és 35 mm optikával felszerelt – modellt érhető el. A 35 mm modell – 382x288 hőkép-felbontása és nagy érzékenységű hőszenzora révén – 1029 m-en belül koromsötétben is képes tisztán megjeleníteni a detektált hőforrásokat, valamint 257 m-ig képes felismerni az élőlényeket. Az eszköz segítségével megfigyelhetők az állatok éjjel is, amikor sokkal aktívabbak, de ugyanilyen jól tájékozódhatunk köd, hó vagy más rossz időjárási körülmények között is. A „hotspot tracking” funkció és az cél távolságának meghatározása biztosítják, hogy ne mulasszunk el egyetlen élőlényt sem a környezetünkben. Az eszköz segítségével többet láthatunk a természetből. Az így megszerzett élmények megoszthatók: WiFi segítségével egy második képernyőről (pl. mobileszközről vagy tabletről) is követhető a hőkamera élőképe. A kamerához csatlakozó okostelefon segítségével valós időben nézhetjük a kamera képét, valamint távolról is vezérelhetjük az eszközt. Főbb tulajdonságok:
 • nagy méretű tárhely: 16GB SD kártya
 • széles működési hőmérsékleti tartomány: -30°C – 55°C
 • max. 5 óra akkumulátor üzemidő (töltés külső USB-ről)
 • IP67 védettség (vízálló)


 • Mindemellett elérhetőek kínálatunkból a profi, fix telepítésű hőkamerák is, melyek komplex megoldásokat tesznek lehetővé ipari és héjvédelmi projektek esetén. Tekintsd meg a bőséges hőkamera-kínálatunkat és válaszd ki a számodra ideális megoldást. Ajánlatkérésed küldd az ajanlat@riel.hu e-mail címre. RIEL Support
  A fent bemutatott eszközzel kapcsolatban felmerülő műszaki kérdéseiddel keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen. www.riel.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Honeywell Resideo újdonság
  Olvasta már?
  Honeywell Resideo újdonság