„Best Buy” minősítést kapott a Cathexis VMS-e


„Best Buy” minősítést kapott a Cathexis VMS-e
Újabb elismeréssel gazdagodott a Cathexis Technologies VMS megoldása a múlt hónapban. A biztonságtechnikai eszközök tesztelésének egyik vezető médiuma „Ajánlott” és „Legjobb Vétel” („Best Buy”) pecséttel látta el a dél-afrikai fejlesztő termékét.

A Benchmark már egy innovációs díjjal értékelte a Cathexis teljesítményét 2018-ban, de 2019 márciusában kis- és közepes vállalkozások számára ideálisnak vélt video-menedzsment szoftverek kerültek a magazin szakértőinek „kínpadjára” melynek végeredményeként bővült a CathexisVision dicsőségfala az említett minősítésekkel. A magazin szakértői a VMS egyszerű telepíthetősét és logikus (úgymond „old-school”) kezelhetőségét, harmadik fél termékeinek könnyed integrációját, továbbá az eseménykezelés sokrétűségét emelték ki döntésük indoklásában. A CathexisVision olyan termékekkel szállt versenybe, mint az Axis CameraStation, a Milestone Systems XProtect Essential+, Hanwha Techwin Wisenet Wave.

Forrás: Cathexis Technologies
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon