Most megéri Intellio rendszert telepíteni, 3 év rendszer garanciával


Most megéri Intellio rendszert telepíteni, 3 év rendszer garanciával
Stabil, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező disztribútori hálózat és magyarországi gyártói terméktámogatás - a jó minőségű termékek mellett ez biztosítja végfelhasználó és telepítő partnerek számára az Intellio rendszerek hosszútávú, gazdaságos üzemeltetését.

Az Initio kamerasorozat bevezetésével az Intellio nyitott a kisebb, akár néhány kamerából álló projektek szegmense felé. A 4MP képfelbontású dóm és cső kivitelben elérhető Initio kamerák 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm között, az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel, raktárról azonnal elérhetőek az Intellio partnereknél. Mindegyik modell 120dB WDR-t kínál, és az akár 60 méterig hatékony beépített infra megvilágításuknak köszönhetően az Intellio-tól megszokott és elvárt, tökéletes minőségű képet biztosítják akár éjszaka is. Az új kamerák az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm ki- és bemeneti portokkal is rendelkeznek. Az alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés detektor, vagy a behatolásjelzés megtalálhatóak az Initio sorozat tagjaiban.
Az Initio kamerákból, Intellio videószerverből és IVS 4 menedzsment szoftverből felépülő okos videokamerás megfigyelő rendszer magas funkcionalitása kiemelkedik a konkurensek tömegéből:

 • intelligens élőkép és esemény alapú működés támogatja az élőerő éberségét
 • járőrözés a kameraszobából, egy funkció, mellyel hatékonyabbá tehető a munkaerőszervezés
 • ügyféligények alapján egyszerűen bővíthető, jól skálázható rendszer, 3 év garanciával
 • integrált szoftver eszközök növelik az üzemeltetés hatékonyságát
 • Látogasson el az Intellio weboldalára és állítsa össze Intellio videomegfigyelő rendszerét, saját igényei alapján. Ne habozzon, 2019. június 30 -ig az Intellio rendszerek Initio kamerákkal egyedi kedvezménnyel érhetők el a disztribútorok kínálatában.

  www.intellio.hu
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
  Olvasta már?
  A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai