A viselkedés alapú biometrikus azonosítás mellett érvel a Samsung alelnöke


A viselkedés alapú biometrikus azonosítás mellett érvel a Samsung alelnöke
Kifejezetten a közszféra (mobil, jogosultság/hozzáférési jog) azonosítási szükségleteinek kielégítésére tartja remek megoldásnak a viselkedés alapú biometriát Chris Balcik (a Samsung USA alelnöke).

Mint elmondta, csak az USA-t érintően, 22 788 kiberbiztonsági incidens sújtotta a közszférát (a Verizon felmérése szerint). Bár az alapvető biztonsági irányelvek, mint a kettős azonosítás (pl.: belépőkártya/ujjlenyomatolvasás + jelszó/kód) elégségesnek tűnhetnek, de a „kifinomultabb” bűnelkövetőket nem állítják meg. A viselkedés alapú megoldások egyik jelentős előnye, hogy folyamatosan végzik az adott személy azonosítását, nem csak kisszámú alkalommal. Ennek köszönhetően a kormányszervek illetékes ügynökségei/szervei jelentősen rövidebb idő alatt értesülhetnek arról, ha egy „kincstári” mobil eszköz illetéktelen kezekbe kerül, és még időben megtehetik a szükséges intézkedéseket.

Forrás: GCN.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is