Újdonság dömping az Axisnál


Újdonság dömping az Axisnál
Új NVR családdal, három robbanásbiztos ExCam XF és két P13-as kamerával bővült az Axis Communications termékpalettája.

A 8/12/16/24 csatornás változatokban (2019 május/június során) piacra kerülő, beépített PoE switch-csel és RAID funkcióval rendelkező - a gyártó által könnyedén telepíthetőnek jellemzett - AXIS Camera Station S22 NVR család akár 4K-s video-folyamok kezelésére is képes. A rögzítők operációsrendszere SSD-n fut a minél nagyobb üzembiztonság és az extrém gyors rendszerfelállás érdekében. Természetesen, mindegyik új NVR az AXIS Camera Station előtelepített (és licencelt) verziójával érkezik.

A -60 °C és +60 °C közötti hőmérsékleti tartományban stabilan üzemképes; számos video-tartalomelemző funkcióval, továbbá PoE és agyártó Lightfinder és Forensic WDR technológiáival felvértezett három új robbanásbiztos ExCam XF kamera mindegyike megfelel az ATEX, IECEx, és EAC Ex, Zone 1, 2, 21, 22, IIC, IIIC minősítéseknek. A 25 kép/s frissítési sebességre és 5 MP-es képalkotásra alkalmas, i-CS optikával rendelkező, ExCam XF P1367 automatikusan igazítja a fókuszt az adott körülményeknek megfelelően. Az optika ZOOM funkciója távolról is vezérelhető. A HDTV 1080p képalkotásra és 100 kép/s frissítési sebeségre képes ExCam XF Q1645-öt kifejezetten a gyengébb fényviszonyok melletti helytállásra hegyezték ki. A 32x-es optikai ZOOM és elektronikus képstabilizátor funkcióval rendelkező ExCam XF Q1785 HDTV 1080p minőségű videoanyag alkotására képes.

A 2 MP-es képfelbontást biztosító, elektronikus képstabilizátor (EIS) funkcióval felvértezett AXIS P1375 és kültéri változata (AXIS P1375-E) rendelkezik a cég Lightfinder 2.0 és Forensic WDR technológiáival. Az új kamerák már az Axis ARTPEC-7 chipjével készülnek, mely olyan biztonsági funkciókkal bővíti a készülékek szolgáltatáskészletét, mint az az aláírt firmware és a biztonságos bootolás; nem beszélve a továbbfejlesztett színvisszaadásról és megnövelt fényérzékenységről. A kültéri verzió háza védelmet nyújt a víz és porbehatolás ellen, mindemellett garantálja a kamera működőképességét a -40°C - 60°C hőmérséklettartományban.

Forrás: Axis Communications
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera