A jó is lehet jobb? Avagy mire készül a GeoVision 2019-ben?


A jó is lehet jobb? Avagy mire készül a GeoVision 2019-ben?
Vajon 2019-ben is érdemes a GeoVision újdonságaival megismerkedni? Ez nem kérdés, hiszen a Taiwan-i anyavállalat fejlesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy termékeik megbízható, naprakész partnerei legyenek megrendelőiknek. Nézzünk néhány újdonságot!

TAICS által hitelesítve, a még nagyobb rendszerbiztonság érdekében

A TAICS mozaikszó az angol Taiwan Association of Information and Communication Standards - kifejezésből származik. Feladata az Információs és kommunikációs technológiákhoz kapcsolódó szabványok előállítása Taiwan területén. A TAICS IP kamerákra vonatkozó szabványainak alkalmazása önkéntes alapon történik, a nemzetközi szabványokkal összehangoltan.

Több 2019-ben megjelenő új modell is rendelkezik “IoT Cyber Security of TAICS” minősítéssel. Mint például az első negyedévben piacra került két modell, a 2,0 Megapixeles box kamera, BX2700-FD és a 8,0 Megapixeles, MD8710-FD dóm kamera, amelyeket kifejezetten arcérzékelésre terveztek.

Tehát a videó-megfigyelés már jóval többet jelent, mint objektumaink monitoron keresztüli őrzése vagy az élőerő látókörének kiszélesítése. Modern elemzőszoftverek, AI technológia alkalmazásával, amelyek például arcfelismerést, viselkedés- és mozgáselemzést hajtanak végre, megelőzhetőek terrorcselekmények vagy akár balesetek is.

Milyen újdonságokkal találkozhatunk még?

A Standalone NVR modellek 4, 8, illetve 32 csatornás kivitelben lesznek elérhetőek, GV-SNVR0412 (4 csatornás) a harmadik negyedévben, míg a GV-SNVR3200 (8 csatornás) a negyedik negyedévben. De érdemes megemlítenünk a második negyedévben debütáló 8 csatornás GV-SNVR0812 modellt is. Mindegyik modell támogatja a H.265 és H.264 tömörítést és a 4K-s felvételeket.


A Smart Széria cikkszámából megtudhatjuk, hogy az adott modell Face Detection-t (FD), azaz arcérzékelést, vagy arcfelismerést Face Recognition-t (FR) támogat-e. Ezen szériába tartozik a Standalone Edge AI server, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket használja ki, a még részletesebb, megbízhatóbb képelemzés érdekében.

Hogy melyik terméknek mi a kiváltója, azt a GeoVision Hungária honlapján megtalálják IDE kattintva.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád